Maxomorraa kesäksi

Pari päivää sitten saapui Lasten taikamaasta tilaamani paketti. Maxomorra-alekoodin bongattuani kiikutin ostoskoriin ihanan pirteän keltaisen autoteepparin, ja muuten vaan alesta (viime vuoden mallia?) löytyi hauska lepakkohuppari.

Nyt on sitten ekat kesävaatteet odottamassa! (Tai ei nämä nyt ihan ekat ollut, mutta melkein…) Teeppari saa jäädä kaappiin odottamaan lämpimämpiä kelejä, mutta hupparin voi toki ottaa heti käyttöön. Vaikkakin mieluiten puen hupparin kesällä ohuen takin virkaa toimittamaan.

Maxomorraa on pojan vaatekaapista löytynyt aikaisemminkin, joten tuttu ja mieluinenkin merkki on kyseessä. Ovat muuten 100% luomupuuvillaa!

Niin ihanan kesäinen fiilis tulee tuosta keltaisesta väristä, että luulen tuota keltaista löytyvän pian lisääkin meidän (niin lapsen kuin äitinkin…) vaatekaapista!