Tähtiä

Veikko sai vaatekaappiinsa täytettä tähtipaidan ja -pipon muodossa, kun poikettiin lauantaisella shoppailureissulla Anton & Ninaan. Sielä sattuikin olemaan kaikki tuotteet -20% alessa kanta-asiakaskortilla.
Niinpä valkattiin Maxomorran rekistä nämä ihanan pirteät vaatteet.

Mitä lähemmäs kesää päästään, sitä enemmän sitä haalii värejä vaatekaappiin! Vähän kuin palanen aurinkoa jo itsellä jemmassa :)

Mun piti samaisella shoppailureissulla katsella itselle vaaleita farkkuja. Kotiin tulin kaksien farkkujen kanssa, mintuvihreiden ja pinkkien. Loogista eikös… ;)
Mutta Stadiumissa (jossa muuten käyn tosi harvoin! Ja oon mieltänyt sen täysin urheiluvaatekaupaksi) oli ihania värikkäitä farkkuja vain parinkympin hintaan, ja kun sattui vielä olemaan ota kolme, maksa kaksi tarjous, niin ostopäätös oli tehty.

 Tähdet vaatteissa ja sisustuksessa taitaa jakaa aika paljon mielipiteitä.