Kevätkatsaus Espritiin

Sain kivan yhteydenoton, jossa tiedusteltiin haluaisinko kertoa omista kokemuksistani Espritistä.
Koska Esprit on vallannut suuren osan vaatekaapistani, aihe tuntui enemmän kuin mukavalta!

Itse hakeudun niin Espritin myymälässä, kuin verkkokaupassakin EDC osastolle, josta löytyy vaatetta nuorekkaampaan makuun, kuin perus Espritit.

Omasta vaatekaapista löytyy Espritin EDC:tä lähinnä arkivaatteiden osalta, niin teepparia, neuletta, kuin shortseja ja farkkujakin.
On kuitenkin yksi vaatekappale, johon olen totaalisesti haksahtanut. Espritin EDC Play turn up housut… Kyseisiä pantseja löytyy kaapista joka vuotiset perusvärit, sekä kausivärejä kuten navy siniset, sekä ihanat viime kesäiset pinkit. Niin ja toki myös ruudulliset. Ja uusia värejä on saatavat joka kevät! Kokohaarukkaakin löytyy, näitä housuja omistan nimittäin kolmessa eri koossa! :D
Tämä tosin selittyy sillä, että raskausaikana käytin näitä samaisia housuja mammahousuina kahta kokoa isompana mitä normaalisti käytän. Housuissa kun on sen verran matala vyötärö, että menivät hyvin läpi raskauden kun vyötärö jäi mahan alle. Raskauden jälkeen meni hetken aikaa ”välikoko”, kunnes palauduin takaisin omiin mittoihini ja omaan kokooni.
(Nyt muuten huomasin, että Espritin verkkokaupasta löytyy myös osasto äideille, eli ihan oma mammavaatemallistokin on saatavana! Aikamoisia herkkuja oli tarjolla, joten kannattaa kurkata jos on semmoiselle tarvetta!)

Alla Espritin vaatteista koottu kollaasi, jossa nämä suosikkipöksynikin, tällä kertaa ihanan keltaisina.

Itse olen tainnut jäädä koukkuun näihin housuihin niiden monikäyttöisyyden vuoksi. 

Housut yhdistettynä teeppariin ja huppariin, on ihanan rento vapaa-ajan asu, vaikkapa lähipuistoon hiekkalaatikon reunalle. Siistimpään neuleeseen yhdistettynä taas oiva asu shoppailureissulle.

Lahkeet rennosti ylös kääräistynä topin kaverina on taas mukava helleasu kasassa.

Housujen lahkeissa on tosiaan napit, joten lahkeet saa nätisti nostettua ylös pari kertaa kääräisemällä ja napeilla kiinnittämällä.

Ja mitä ihania karkkivärejä sieltä tänä keväänä löytyykään…

Hintatason puolesta Espritistä sanoisin, että ovat perus hennesin tamineita hieman hinnakkaampia, mutta kuitenkin verraten edullisia moneen muuhun merkkiin nähden. Hintalaatu enemmän kuin kohdillaan!

Lapsen saannin myötä olen päässyt tutustumaan myös Esprit Kids osastolle. Nyt alamme siirtyä Baby puolelta Mini osastolle, jossa koot lähtevät 92cm eteenpäin.

Alla olevaan kollaasiin keräsin muutamia suosikkejani Mini boys osastolta.