Geelikynnet

Pystytettiin eilen illalla pieni kynsistudio meidän olohuoneeseen.

Pitkästä aikaa tämänkin mamman sormia koristaa geelikynnet!

Geelikynsitarpeet uunia myöten löytyy omastakin takaa, mutta viimeksi näitä vehkeitä olen käyttänyt, ööö… muutama vuosi sitten? 

Kuten eilen jo mainitsin, onni on geelikynsiä tekevä sisko! :)

Melkein aina aluksi suunnittelen, että haluan ihan perusgeelit, ranskalaisella manikyyrillä. Ehkä korkeintaan pari dimangia johonkin kynteen.

Jostain ihmeen syystä koristeluvaiheessa iskee aina kumma ”heitetään sittenkin kilo glitteriä ja timantit päälle” vimma! :D Tällä kertaa kuitenkin pitäydyin suunnitellussa, ja varmaan ekaa kertaa omistan näin hillityt geelikynnet!

Lopputuloksena siis omiin lyhyisiin kynsiin luonnollisella valkoisella tehty ranskis muutamalla strassilla nimettömissä. Tykkään! Vielä kun saisin aikaiseksi huoltaa näitä itse… Siskon kun näen välimatkan takia seuraavan kerran varmaan vasta loppukesästä.