UV-Puku

Eilen oli jälleen ihanan aurinkoinen ja lämmin kuuma päivä. Täydellinen rantakeli siis!

Mutta meilläpä ei ole vielä UV-pukua, joten rannat saa toistaiseksi odottaa.

Pienille lapsillehan ei suositella aurinkovoiteilla suojautumista, vaan paras olisi suojatua vaatteilla. Vaatteistakaan ei mitkä tahansa vaatteet käy, muistan lukeneeni, että tavalliset vaatteet suodattavat vain 4% haitallisista UV-säteistä! Toki tavallinenkin vaate on parempi, kuin ei vaatetta ollenkaan, mutta paras suoja on UV-suojavaate.

Meillä on kyllä aurinkoivoidekin käytössä, pienille lapsille tarkoitettu jossa on sekä fysikaalinen-, että kemikaalinen suoja. UV-asua kun tulee kuitenkin pidettyä juuri sielä rannalla, tai kotipihassa läträämisleikeissä. Tavallisesti kun pukeudutaan teeppariin ja shortseihin, voi paljaaksi jäävään ihoon sipaista aurinkovoidetta herkän ihon suojaksi.

Mutta tosiaan, taas eilen muistui mieleen, että se UV-puku on vielä hankkimatta, ja kuin tilauksesta tipahti sähköpostiin Lekmerin tarjous UV-puvuista!

Tuohon vasemman yläkulman muumikokoasuun sitten päädyin, se oli tosi hyvässä alessa ja hatun kanssa hintaa jäi alle kolmekymppiä! Meidän koko oli vaan loppu, joten otin kokoa isomman. Päädyin siksi myös haalariin, että siinä ei välttämättä liian iso koko haittaa, toisin kuin kaksiosaisessa jolloin pöksyt tuskin pysyisivät jalassa. Ja meneepä hyvällä säkällä ensi kesänäkin! :D

Toivottavasti tuo tilaamani puku on kiva ja sopiva (Vaikka reilu se varmaan onkin). Eihän se nyt ihan ole se Mini Rodinin asu jota ensin suunnittelin (Ja jota mietin niin pitkään, että tummansiniset ehtivät loppua, ja keltaisestakin on enää liian iso koko jäljellä…). Muumit on kuitenkin meillä nyt kova hitti, joten ainakin luulisin puvun olevan käyttäjän mieleen! :)

Kollaasin asut, sekä muita UV-pukuja löydät täältä

Muistin, että Babyshopista saa 31.5 asti -25% alen koodilla: VIPFI (ei koske Bugaboo, Nova Star, BeSafe, Brio, Babyzen, Ergobaby tai outlet-tuotteita)

Ja katsastin heidänkin UV-asuvalikoiman, alla muutama poiminta

Keltainen Mini Rodini (Juuri se mitä jahkailin liian pitkään…)

Turkoosi Reiman haalari

Molon haalari

Katvigin haalari (Jos en olisi tilannut muumihaalaria, olisin klikannut tämän ostoskoriin!)

Angry Birds vinkki! Babyshopissa on myös Reiman Angry Birds vaatteita, joten vihaisten lintujen ystävien kannattaa kurkata valikoima, aika kivasti nimittäin lähtee hinnasta pois tuolla alekoodilla! :)