Kevyt tuoksu kesään

Rrrrakastan Body Shopin ihanan tuoksuisia vartalovoita. 

Varsinkin talvisin, kun iho kaipaa runsaampaa kosteutusta, ei ole vartalovoin voittanutta! Vartalovoin voimaan luotin myös läpi raskausajan, ja uskollisesti voitelin mahaani aamuin illoin.

Olin lukenut, että runsaalla rasvaamisella voisi välttää raskausarpien synnyn, toisaalta taas luin, ettei rasvauksella ole mitään merkitystä, sillä arvet syntyvät syvemmällä ihossa mihin rasvan vaikutus yltää.

Niin tai näin, tuskin rasvailusta haittaakaan olisi, ajattelin, ja purkki toisensa jälkeen tyhjeni raskauden edetessä. Body Shopin vartalovoitahan saa useissa ihanissa tuoksuissa, joita vaihdellen ostin, yllättävän usein kuitenkin kotiin kulkeutui mango. 

Pari kuukautta ennen vauvan syntymää tehtiin ihan huippukiva reissu britteihin, jossa myöskin voitelin isoa (kyllä, se todella oli iso) mahaani mangolla. Mukana kulki myö saman sarjan minikokoiset purnukat suihkugeeliä ja kevyempää vartalovoidetta.

Nykyään tuosta samaisesta mangosta tulee aina mieleen se ihana matka, mikä ei ole ollenkaan hullumpi mielikuva! :)

Näin kesää kohden tulee vartalovoi vaihdettua kevyempään vartalovoiteeseen (raskausmahan kanssa käytössä oli tuhdimpi vartalovoi myös kesällä), samalla kun tuoksukin tulee vaihdettua kesäisempään. Hellepäivinä ei tee mieli suihkauttaa edes sitä kesäistä hajuvettä, vaan ihan kevyt hento tuoksu riittäisi.

Miten kiva ylläri olikaan, kun huomasin, että Body Shopilla on nyt valikoimassaan vartalosuihkeita ihanissa vartalovoista tutuissa tuoksuissa, mukana tietenkin myös se mango!

Vartalosuihke tuo iholle kevyen tuoksun, ja samalla myös kosteuttaa kevysti. Ihan loistotuote kesään! :)

Tämän suihkeen kyllä itse ostin ihan vaan sen tuoksun takia, lisäksi ostin saman sarjan vartalovoiteen. Vasta nyt huomasin, että suihkeessa on tosiaan myös se kosteutusominaisuus.

Vartalosuihkeet on nyt kanta-asiakastarjouksena 11e, joten paljoa ei tästä lompakko köyhdy! :)

Kaikki tuoksut löytyvät täältä.

Niin ja miten kävi niille raskausarville? Niitä ei tullut ainoatakaan!

Vaikea sanoa, oliko apua runsaalla vartalovoiläträämisellä, vai olinko muuten vaan onnekas. 

Jos vielä joskus saan kasvattaa mahaa, niin taidan kuitenkin ottaa varman päälle… ;)

Onko muita Body Shopin rasvoihin koukkuun jääneitä?

Entä oliko nämä vartalosuihkeet jo tuttu juttu, kenties jo oma suosikki löytynyt?