Päivän (juhla)asu(t)

Tänään juhlittiin isseen mummoa, eli taaperon isomummoa, joka täytti kunnioitettavat 90 vuotta!

Juhlat. Mikä ihana (teko)syy ostaa uudet kengät, mekko, laukku, vaatteita…

No, päätin kuitenkin, että tällä kertaa mennään niillä mitä jo kaapista löytyy.

Perjantai-iltana tyhjäsinkin vaatekaappieni sisällön makkarin lattialle (enkä meinannut saada niitä enää takaisin mahtumaan!) ja samalla tuli kätevästi järkättyä kesävaatteet vihdoin esille, ja talvisemmat sinne kaapin perälle.

Itselle valikoitui päälle tällä kertaa mustavalkoista (tosi epätyypillinen väriyhdistelmä mulle, harvoin käytän myöskään mustaa, ja vielä harvemmin kesällä!)

Juuri ennen lähtöä puin mekon päälle, ja huomasin, että joku on käynyt kaapillani salakavalasti vaihtamassa sen kokoa liian isoon! Koska olkaimeton mekko ei oikein meinannut pysyä paikallaan, heitin päälle lyhythihaisen neuleboleron estämään alusvaatteiden vilauttelun. Voin kertoa, että 28 asteen helteessä kyllä tarkeni!

Juhlakampaus (tai siis sen puute) selittynee taas jälleen sillä, että aika vaan loppui kesken. Suoristin pikaisesti aamun letillä olleet hiukset, ja näillä mentiin.

Sitä paitsi, kun jaloissa on iiiihanat Minna Parikan Raquelit, niin onko muulla edes niin väliä? :D

Vaikka mitään uutta ei pitänytkään ostaa, niin taaperolle hain kuitenkin uudet pöksyt, kun mieluisia ei meinannut kaapista löytyä.
Name It:n alerekistä löytyikin oikein sopivasti tummansiniset farkut (ei siis farkunsiniset), niitä kun voi sitten muutoinkin käyttää kun eivät ole mitkään varsinaiset juhlahousut.
Mitään juhlakenkiäkään ei meillä ollut, enkä niitäkään viitsinyt erikseen lähteä ostamaan, joten Converseilla mentiin… Mutta nehän taipuvatkin tilanteeseen kuin tilanteeseen! ;)

Semmoisissa kivoissa merkeissä kului meidän sunnuntai. Huomenna taas uuteen viikkoon!