Hei me mätsätään!

…eli päivän asustusta ja vähän uutuuksia

Kävin tänään näöntarkastuksessa, joulun alla me nimittäin vaihdettiin telkkari isompaan, että mä näkisin sitä paremmin… 

No näössä oli onneksi vain vähän vikaa, eikä lasit ole vielä pakolliset. Hetki sitten vielä visioin, kuinka tyylikkäältä näyttäisin mustissa muovisankaisissa laseissa ja kävin vähän sovittelemassakin, mutta todellisuudessa mitkään lasit eivät sopineet mulle ollenkaan, vaan näytin ihan hölmöltä kaikissa! :D

Näöntarkastuksesta ajeltiinkin Vaihmalan hoviin lounaalle, puna-ahven oli arvatenkin taaperon mieleen, kala kun yleensä uppoaa pikkumieheen aina :)

Täytyy kyllä hehkuttaa tuota Vaihmalan hovia, sen lisäksi että ruoka on maukasta, on puitteet ruokailuun ihan mahtavat. Katetulla terassilla kun on ihana istua auringolta suojassa ja nauttia järvinäkymästä maalaismaisemassa. Eikä niissä sisätiloissakaan varsinaisesti valittamista ole.. ;)

Alle 3 vuotiaat myös lounastavat veloituksetta, mikä on tietenkin aina kiva!

Ajattelin vähän, että olisin räpsinyt kuvia uusista Benettonin shortseista, mutta lounaan jälkeen koko etumusta koristi päivän menu, joten mitään kovin tarkkoja lähikuvia en alkanut ottamaan ;)

Veikolla päällä Villervallan raitapaita, Benettonin punaiset shortsit (Näitä muuten saa nyt -30% alessa sunnuntaihin asti!), ja ihan uutukaiset Spartoolta tilatut nahkasandaalit (Spartoolle löydät alekoodit blogini sivupalkista!)

Niin me sitten mätsäiltiin punaisissa pöksyissämme, itselläni kun oli päällä nuo punaiset Kissyt ;)