Äitin aatokset alemyynneistä, sekä muutama löytö

Vaikka lapselle on tarkoitus kasata alemyyntien tarjonnasta seuraavan koon perusvaatetta kaappiin jemmaan, niin omaan kaappin en ole suunnitellut suurempaa alesaalista kantaa. Ihan muutamasta syystä.

A) Vihaan ruuhkia vaatekaupoissa. En kestä sitä kun ihmiset tuuppivat ja tönivät, ja vaatteita revitään toisten käsistä :D Saati sitten ne kilometrien mittaiset jonot sovituskoppeihin… Kuumakin on ja alkaa janottaa! Tietenkin HC-shoppailija osaa varautua vesipullolla ja vaatetuksella joka mahdollistaa sovittelun myymälän puolella välttyen sovituskoppiin jonotukselta.

B) Siinä vaiheessa, kun koko kesän himoittuun vaatteeseen isketään se kuuluisa punainen lappu roikkumaan, alkaakin kyseinen vaate tuntua jo niin nähdyltä ja vanhalta. Kauppoihin on tullut jo seuraavan sesongin uutuuksia, joista uudet suosikit löytyvät. Ihan kohtahan on jo syksykin, ei kai nyt enää kesävaatteita tarvitse…

C) Shoppailuseuranani on useimmiten aina alle metrin mittainen tikittävä sekuntikello, joka varsin kovaäänisesti pitää huolen, ettei äiti liikaa uppoudu tutkimaan alerekkejä. Tosin tässä ei lajitella rekkejä alen tai uuden sesongin mukaan, vaan sama hoputus koskee kaikki osastoja.

Onneksi on kuitenkin nettialet, joissa ostoksia saa tehdä ihan rauhassa, kenenkään tönimättä, ja jo lapsen mentyä nukkumaan ;) Sovittaakin saa ihan rauhassa. Jos kuitenkin välttämättä haluaa eläytyä tunnelmaan, voi pakettia postista noutaessa pukeutua untuvatakkiin ja toppahousuihin, sovituksen taasen voi hoitaa pienessä vessassa kunhan muistaa vaan säätää lämpöpatterin ensin täysille!

Omaan ostoskoriini päätyi tällä kertaa yhdestä lempparikaupastani, Booztista, seuraavanlainen satsi.

Farkkuliivin haluaisin yhdistää maximekkoon (jota mulla ei vielä ole! Sitä siis ensi viikolla aleista penkomaan? :D ), mutta kaikki nuo ostoksethan voi yhdistää vaikka keskenäänkin! Ja kaikkia voi käyttää myös erikseen.

100% puuvillainen neule, Vila, täältä. Farkkuliivi, Vila, täältä. Ihanan minttuinen tuubihuivi, Pieces, täältä.

Ps. Kohdasta A, B, ja C huolimatta, mut varmasti löytää heti alejen alkaessa muiden seasta alelaareja penkomassa :D

Jokos aleostoksia on tehty, hyviä löytöjä bongailtu?