Sneak peek alepaketteihin, sekä tahranpoistovinkki!

Tässäpä olisi parin pikkuisen alepaketin sisällöt. 

Ensiksi MiniMintiltä tilatut jutskat. Ihanat Bisgaardin nahkatennarit tilasin syksyä varten, ja syksyä/talvea varten löytyi kiva Fred’s world by green cotton merkin tähtipaita koossa 98cm johon varmaan syksyllä tai talvella siirrytään. Tuo luomupuuvillaa käyttävä merkki oli mulle ihan uusi, mutta kivan näköisiä vaatteita näytti olevan, joten täytyy pitää merkki mielessä :) 

Lipfishin iiihanaa mäyräkoirateepparia oon katsellut keväästä asti, mutta en malttanut ostaa sillä 35e hinnalla, joten nyt nappasin sen alesta :) Siitä oli 92cm loppu, joten otin 98cm, ja yllättäen se on melko sopivan kokoinen jo nyt pidettäväksi!

 Pomp de Luxin paketista löytyi söpöt tähtifarkut heti pidettäviksi. Syksyä/talvea varten tuli raitapaita ja -neule.

Pompilla olisi ollut vaikka miten paljon ihania vaatteita, mutta en nyt uskaltanut enempää tällä kertaa tilata, sillä meillä ei ole tätä merkkiä ennen ollut. Mutta aivan ihania nämä on, tästä tuli kyllä heti yksi suosikkimerkeistä! :) Ainut huono puoli on kalliit postarit, olisi kätsyä tehdä vaikka kimppatilaus kaverin kanssa ja puolittaa postikulut!

Lipfishin mäyräkoirateepparista parempaa kuvaa luvassa huomenna! Muutkin alelöydöt näkyvät varmasti blogissa sitten sitä mukaa kun pääsevät käyttöön :)

Ja sitten se tahranpoistovinkki!

Taapero pisteli tuossa taannoin punajuurisalaatti siihen malliin, ettei ihan kaikki päätyneet suuhun asti, vaan paitakin sai osansa. Ei oltu silloin kotona, joten samalla paidalla mentiin vielä iltaan asti, enkä siinä välissä koittanut tahroja mitenkään puhdistaa.

Kotona sitten, seuraavana päivänä, suihkautin kirkkaan pinkkeihin tahroihin vähän tahranpoistoainetta, ja heitin vaatteen pesukoneeseen. Muistona tahroista oli edelleen haalean punertavat läiskät, ja paita päätyi hiekkalaatikkopaitapinoon. 

Eilen kuitenkin muistin yhden kikan, jonka kuulin viime kesänä. Auringon UV-säteily hajottaa muistaakseni kasvipohjaisia tahroja, eli tämä toimii juuri vaikeisiin ruokatahroihin. Vein paidan ulos aurinkoa ottamaan, ja jo parin tunnin päästä ei tahroista ollut enää jälkeäkään! Hassua! :D

Viime kesänä testasin samaa valkoisiin shortseihin, joissa oli kunnon läntit mustikkaa, ja toimi! Niistä pöksyistä olisikin kyllä saanut vähän paremman esimerkkikuvan, ei olisi tarvinnut rengastella ;)

Eikä se todellakaan ole niin vakavaa näiden vaatteiden kanssa, vaikka vähän tahroja tuleekin… ;) Käyttöä vartenhan vaatteet on, ja niillä saa kyllä peuhata, kiipeillä, ryömiä ja mitä nyt ikinä mieleen tuleekaan :D