Hehkuva kesäiho

Tykkään tuoda kasvoille pientä hohdetta meikin avulla.

Kesällä meikiksi riittää ohut mineraalimeikkipohja, pyöräytys hehkua tuovaa poskipunaa, kerros ripsaria ja sipaus huulikiiltoa.

Lily Lololta löytyy ihana hehkua tuova korostuspuuterikin, jota on kiva lisätä poskipäille ja kulmaluulle extrahehkua tuomaan. Saman merkin hehkua tuova poskipuna riittää kyllä sekin tuomaan sen pienen hohteen arkimeikkiin.

Kesällä kun paljasta pintaa näkyy kasvoja enemmän, on kiva huomioida myös vartalon ihoa.

Sain jokin aika sitten luonnonkosmetiikkaa myyvältä Jolielta Mádaran flowerdust kosteusvoiteen, ja tästä tuli tämmöiselle hehkun ystävälle kyllä ihan suosikkituote!

Aika mahdoton saada vangittua sitä pientä hehkua valokuvaan, mutta ehkäpä tuosta huomaa sen eron, että voidetta ei ole levitetty jalkapöydille ;) (ja koska en omista photoshopia, saati että osaisin sitä käyttää, niin esittelen jalkani nyt tässä kaikkine mustelmineen ja ruhjeineen… ;) )

Voide ei sävytä vaan kosteuttaa ja jättää iholle kevyen hehkun. Tällä ei siis saa aikaiseksi mitään ruskeita glittersääriä, toisin kuin monilla hehkuvoiteilla. Sopii siis hyvin myös arkikäyttöön!

Itse tykkään levittää tätä shortsien paljastamille säärille, sekä sipaista kevyttä hehkua myös decolteealueelle. Tokihan voidetta voi käyttää koko vartalollekin, mutta itse tykkään läträillä eri rasvojen kanssa… ;)

Koko Jolien valikoiman pääset kurkkaamaan tästä!

Suositteko te hehkuvoiteita vartalolle, tai onko teillä muita kauneusniksejä kesäsäärille?