Home is where your heart is

Tänään on allekirjoitettu vihdoista viimein lopulliset paperit, joten nyt kai sen voi jo sanoa…

Me muutetaan!

Sisustusintoilu siis jatkuu, ja sisustusaiheisia juttuja on varmasti tulossa… ;)

Muutto, mikä ihana (teko)syy tehdä pitkään haaveissa olleita sisustushankintoja :D


Me saadaan sitä paljon kaivattua tilaa lisää, mä saan oman työhuoneen (Jee!) ja oman vaatehuoneen (Jee Jee!). Saadaan kaivattua käytännöllisyyttä kun muutetaan kaksikerroksisesta talosta yhteen tasoon.
Samalla joudutaan totutella asumista tiheään asutulla uudehkolla asuinalueella, rauhallisen vanhan kadunpätkän sijaan. Mitenkähän meidän maalaiskoirat tottuvat! ;D


Ainakin mulla on ihan parasta pakkausseuraa! Kun äiti saa yhden laatikon valmiiksi, on taapero purkanut edellisestä puolet pois… :D Täytyy koittaa harhauttaa pikkuisia käsiä välillä muihin puuhiin, niin eiköhän tavarat siirry pikkuhiljaa uuteen osoitteeseen ;)

Täälä eletään nyt siis muuttolaatikkokaaoksen keskellä, kaikki tavarat hukassa, ja panikoiden miten ihmeessä me ehditään! 

Mutta vitsit, oon malttamaton näkemään miten ihana siitä tulee! Ja tietty oon valkannut osittain semmoisia tapetteja, joissa on usean viikon toimitusaika! Siis usean viikon! Joo, mä en tosiaan ollut se maailman kärsivällisin ihminen ;)