Myyrä lapsenvahtina

Viime päivät on arvatenkin kuluneet aikas tiiviisti muuttopuuhissa.
Jos muuttokuorman purkamiseen on tullut tauko, niin ollaan hurautettu vanhalle talolle pakkaamaan vielä viimeisiä laatikoita.
Muuten ollaan koitettu päästä mahdollisimman helpolla, kattiloita ei olla ehditty näinä päivinä kuluttaa, vaan Ikean lihapullat ovat kutsuneet meitä luvattoman usein…

Muuttopuuhat pienen apulaisen kanssa on sujunut yllättävän hyvin, siis kaikkiin odotuksiin (ja kauhukuviin) nähden :D
Kunhan vaan äiti jaksaa selostaa kuin Mertaranta konsanaan, ja keksiä jatkuvasti taaperoa miellyttävää tekemistä, niin kolttosista ei ole tietoakaan. Mutta auta armias, jos vähän väsynyt äiti ei keksikkään sopivaa tekemistä, niin johan herra keksii sitä itse!

Päivät muuttoa, illat ja yöt töitä, ja untakin pitäisi saada muutama tunti johonkin väliin.
Tänään keksinkin loistoidean, ja soitin ensimmäistä kertaa Mannerheimin lastensuojeluliittoon lapsenhoitoapu mielessä. Ajatuksissa saada huomiselle pari tuntia tehokasta laatikoiden purkuaikaa, rykäistä koko homma kerralla loppuun (tai ainakin paremmalle mallille…). Arvatenkin lapsenvahtia ei näin nopealla aikataululla saanut, mutta hätähän ei ollut sen näköinen. Koska Pipsa Possu on ihan ykkönen, kaasuteltiin Prismaan DVD ostoksille, suunnitelmissa laittaa Pipsa huomenna nannyn hommiin. Mutta eihän sielä Prismassa mitään Pipsaa ollut! No, vieläkin löytyi varasuunnitelma, ja ostoskoriin laitettiin Myyrä DVD.

Myyrän tehoa kokeiltiinkin jo heti illalla. Eihän se nyt samaa lumoutunutta vastaanottoa saanut, mitä Pipsa Possu saa aikaan, mutta jaksoi lapsi kuitenkin istahtaa hetkeksi ohjelmaa seuraamaan.
Ei mennyt aikaakaan, kun poika osoitteli MacBookin DVD asemaa, tarkoittaen (tai niin mä luulin!), että levy pitää ottaa pois. Ihmettelin vähän, mutta sammutin ohjelman, ja painoin ejectiä… rahinaa ja rohinaa, mutta levy ei tule ulos! Jep, eipä tietenkään tule, kun levyn perään DVD asemaan on tungettu avain! :D

Avain lähti lopulta pois toisella ohuella avaimella varovasti kaivaen, joten vahinkoa ei tullut tästä(kään) metkusta ;)

Huomenna illalla jätetäänkin muuttohommat muutamaksi päiväksi tauolle (tai ainakin vähän vähemmälle…) sillä saadaan Veikon N & P kummit meille kyläilemään! Suunnitelmissa ainakin yksi shoppailureissu, ja silloin haluaisin käydä kotiuttamassa yhden Kartellin ihanuuden… ;)
Sunnuntaina meillä vietetään myös kaksivuotis synttäreitä, ja saadaan lisää ihania sukulaisia meille kyläilemään. Pitäisi varmaan alkaa jo miettimään minkälaista kakkua meillä synttäreillä tarjotaan… ;D

Myös vitriiniasia on päätetty! Vitriini (sekä siihen kuuluva senkki!) käydään hakemassa vielä tällä viikolla, joten pian tulossa kuvia mihin me oikein päädyttiin… ;)

Ja voi vitsit kun näitä tunteja saisi vuorokauteen jostain lisää! Niin ihania uusia lastenvaatemallistoja on nyt tullut, että olisi kiva niistäkin jossain välissä kirjoitella. Ja seuraava erä Rodineitakin varmaan tulee pian myyntiin, niitäkin taas innolla odotellaan! :D