Talvikengät taaperolle

Meillä on ollut talveksi hankintalistalla Veikolle ainakin kunnon ulkoilukengät, sekä söpistelykengät siistimään menoon, kuten kaupungille, kyläilyyn ja ostoskeskusreissuille.

Sain ilokseni yhteistyön merkeissä valita Footwayn huikeasta valikoimasta Veikolle kengät,

ja koska meillä tosiaan oli suuri talvikenkien kokoinen aukko vaatekaapissa, suuntasin katseeni vuorellisiin kenkiin.

Aivan ihania kenkäpareja tuolta valtavan suuresta valikoimasta löytyikin!

Vaikka poikamaisella linjalla kollaasissa mennäänkin, oli tuohon söpistelypuolelle pakko laittaa muutamat ihanat tyttökengätkin! Vai mitä sanotte noista Replayn paljetti-ihanuuksista tai herkullisen liloista Uggeista…

1. Ugg Australia // 2. Replay // 3. Ugg Australia // 4. Replay // 5. Ihanat vauvauggit! <3 Ugg Australia // 6. Ugg Australia // 7. Sorel // 8. Sorel // 9. Sorel // 10. Ecco // 11. Kavat // 12. Moomin // 13. Viking // 14. Superfit // 15. Superfit

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun näpyttelin tilauksen Footwaylle, vaan kauppa oli jo ennestään tuttu. Tiesin siis, että valinta ei tule olemaan helppo, sillä valikoimaa on hurjan paljon! 

Sivuilla on kuitenkin näppärä hakusysteemi, jonka avulla voi valkata haluaako katsella kenkiä naisille, miehille vai lapsille. Hakuun voi myös valita väriä, kokoa tai kengän mallia. Tästä on suuri apu isoa valikoimaa läpi kahlatessa.

Postikulut ovat ilmaiset ja palautusoikeuttakin on ruhtinaalliset 180 päivää!

Footwaylla on nyt kampanja, ota 3 maksa2!

Kamppis on voimassa 15.9 asti ja koskee koko valikoimaa!

Vielä en kerro mitkä kengät Veikolle valitsin, vaan niistä myöhemmin kuvien kera! :D