Uutta Crocsilta

Kenkien parissa jatketaan tänäänkin… ;)
Eilen kun avasin sähköpostiin Crocsilta tulleen uutiskirjeen, piti oikein hieraista silmiä!

Oon ikuisuuden etsinyt kiilakorkoisia konjakinvärisiä nahkasaappaita, ja semmoiset siinä komeili, Crocsin uutiskirjeessä. 

Crocsit on kyllä meidän perheessä paljon käytettyjä kenkiä, ihan koko perheellä. Omasta kenkätelineestä löytyy niiden perus ”puutarhacrocsien” lisäksi canvas-balleriinat, kiilakorkoavokkaat, ja jo useana talvena palvelleet Crocsin talvisaappaat, ihan loistavat koirien lenkityskengät.. Niitä talvisaappaita on itseasiassa olleet kahdetkin, hailakan vaaleanpunaiset saivat aikanaan väistyä pirteämpien pinkkien tieltä :)

Mutta pääasiassa Crocsit on kuitenkin olleet meillä niitä rentoja vapaa-ajan kenkiä, joten tämä nahkasaapasbongaus nyt vähän yllätti! :D

Innostuin tutkimaan uutuuksia tarkemmin, ja sieltähän löytyi kyllä monet muutkin ihanuudet.

Nahkasaappaiden lisäksi aivan ihania ulkoilusaappaita, kahdetkin erilaiset. Miehille oli ainakin hauskaa retrolenkkaria, ja lapsille talvisaappaita useassa värissä. Meidän taaperolle kiikarissa tietty poikavärit, mutta ihan pakko oli laittaa kollaasiin myös nuo niin karkit pinkit!

Tässä siis omia poimintoja syksyn uutuuksista:

1. Women’s Crocband 11.5 Lace Boot // 2. Women’s Modessa Suede Button Boot // 3. Women’s A-leigh Leather Boot  // 4. Men’s Crocs Retro Sneaker // 5. Men’s Thompson Desert Boot // 6. Kids’ Crocband 11.5 Gust Boot

Ja hei! Muistuttelenpa samalla, että blogini sivupalkista löytyvällä koodilla KARKKIPURKKI10 saa -10% alennusta Crocsin verkkokaupasta!

Olikos teille jo tuttu juttu Crocsien monipuolinen valikoima, vai yllättikö nahkasaappaiden löytyminen kumikenkien joukosta?