Camo Pico 25% alella

Aikanaan kun Mini Rodinin camokuosista Picoa tuli myyntiin, olin vähän kahden vaiheilla tuosta takista. Toisaalta se oli hirveän hieno, toisaalta taas en ollut ihan varma pidänkö siitä sittenkään. 

Jälkikäteen ehkä vähän harmitti, ettei takkia tullut ostettua, sillä se olisi sittenkin ollut aikas kiva, eikä sitä enää oikein tuntunut mistään saavan. 

Sittemmin on tullut keskityttyä talvivarustuksen hankintaan, joka alkaa melko hyvällä mallilla olemaankin, mutta toisaalta kaapissa on ollut ihan selkeä kolonen uudelle takille jota voisi pitää nyt heti.

Avoimin mielin olen tutkiskellut verkkokauppojen takkivalikoimaa, mutta ei ole tullut Picon voittanutta vastaan. Arvelin, että Picon metsästyksessä saan suunnata ulkomaisille verkkokauppa-apajille (tai sitten me vaan pärjätään jo olemassa oleville takeilla), mutta mitä vielä, camokuosinen Pico löytyi Lasten Taikamaasta, ja vielä 25% alennuksella!

Sinne se sujahti ostoskoriin äkkiä, ja nyt vaan odotellaan arkipäiviä että posti taas kulkee :D

Eihän tuolle Picolle kauheasti enää jää käyttöaikaa, jos ilmat tästä nopeasti kylmenevät, mutta toisaalta, eihän näistä Suomen keleistä ikinä tiedä ;)

Ja melko varmasti vähän käytetylle Picolle löytyy ostaja, jos se ei keväällä enää pojalle mahdu. Että hyvin perusteltu ostos vai mitä? :D

Niin että vinkkinä vaan muillekin, Camo Picoa saa vielä Lasten taikamaasta, josta syyslomatarjouksena koodilla: WEEKEND saa 25% alen mm. kaikista talviulkoiluvaatteista, ja alen sai myös Pico takeista!
Kantsii kurkata Lasten Taikamaan omilta sivuilta, mitä tuotteita tuo alekoodi koskee.

Ja alekoodeista puheenollen, bongasin MiniMintin Facebookista, että koodilla: SYKSY25 saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 25% alen koko viikonlopun ajan! Huomioitavaa oli, että valmiiksi alennettuja tuotteita EI saa klikkailla samaan tilaukseen, vaan niistä täytyy tehdä oma tilaus. Tarkemmat ohjeet löytyy MiniMintin Facebookista :)

Joko te olette ihan talvitunnelmissa, vai vieläkö syysvaatteet kiinnostavat?