Lempimerkit

Sain jokin aika sitten ihanaiselta Melinalta Minishow -blogista tämän hauskan haasteen, jossa kysellään lempparimerkkejä. Sen enempää jaarittelematta, tässäpä näitä :)

Kengät // Converse, UGG, Crocs… Mukavuuslinjalla mennään siis :D Tismalleen samat merkit löytyvät myös pojan kenkähyllystä, joten tässä tosiaankin voidaan puhua lempimerkeistä ;)

Farkut // En oo kyllä yhtään merkkiuskollinen farkuissa… Tällä hetkellä käytössä Hilfiger ja Only. Tosin kun hyvät farkut löytyy, mielellään hakee samalta merkiltä seuraavatkin, inhoan nimittäin farkkujen etsimistä ja sovittelua! :D

T-paita // Ei nyt varsinaisesti lempimerkki, mutta eniten perusteeppareita taitaa vaatehuoneestani löytyä Vero Modalta.

Kello // Mun vaaleanpunaisesta Hello Kitty rannekellosta on tainnut patterikin loppua jo monta vuotta sitten… Että ei oo paljon tullut kelloja viime aikoina käytettyä ;)

Alusvaatteet // Eniten edustettuina Lindex ja H&M, vaikken nyt ehkä lempimerkeikseni tässä kohtaa näitä lukisikaan ;)

Laukku // Michael Kors ja haavelistalla sata muuta :D

Korut // Thomas Sabo

Tv // Ei mitään hajua! :D Täytyi käydä tarkistamassa, ja Philips se näytti olevan ;)


Kännykkä // I ♡ iPhone

Mp3 // No sehän on tavallaan niinkuin tuossa puhelimessa..

Tietokone // I ♡ MacBook Pro

Meikit // Lily Lolo, Make Up Store, Lancome. Tällä kolmikolla mennään, ja tässä olen todellakin merkkiuskollinen ;)

Kasvovoide // Madara

Shampoo/ hoitoaine // Tigi

Tuoksu // Tämä menee kyllä aivan fiiliksen mukaan, tänä aamuna lemppari oli Ralph Laurenin Ralph.

Viini // Kupliva käy aina! :D

Leipä // Lidlin paistopiste!

Ruoka // Hmmm. Pikaruuista eniten tulee suosittua kiinalaista, jota muuten haettiin viimeksi eilen :D Kotiruuista taas koko perheen kestosuosikki on tämä.

Jäätelö // Lempparijätskit löytyy ulkomailta niistä ihanista jätskikojuista, joissa ne on laitettu niin herkullisesti esillekin. Esim. joku jugurtti-banaani… Nams!

Karkit // Tällä hetkellä oon ihan fiiliksissä, kun meidän uudesta kotikaupungista löytyy Filmtown! Yhtään leffaa en ole vuokrannut (ei sen puoleen, että DVD-soitintakaan oltaisiin vielä ehditty asentaa…), mutta irttisosastolla on tullut kyllä asioitua kerran jos toisenkin… :D

Sänky // Yli 10 vuotta vanhaan metallirunkoon ostettiin pari vuotta sitten uudet patjat, mutta nyt houkuttaisi hankkia jenkkisänky. Mutta merkistä ei kyllä hajuakaan, varmaan muut asiat merkitsevät uutta sänkyä ostaessa merkkiä enemmän :)

Lakanat // Meillä on vuosikaudet suosittu Luhtaa, mutta en nyt silti sanoisi, että se on tällä hetkellä lempimerkkini, sillä nyt juuri tekisi mieli aivain muita lakanoita.

Kampaaja // Glo Hair, ja ihana Ansku :)

Päivälehti // Aamulehti meille kannetaan joka aamu, vaihtelevalla menestyksellä sen ehdin lukea ;)

Lehti // Tällä hetkellä tulee Olivia, mutta aivan liian moni numero odottelee edelleen avaamistaan… Tää ei taida olla nyt paras elämäntilanne lehtitilauksille :D

Kiitos Melinalle tästä kivasta haasteesta!

Tällä kertaa en haasta erikseen ketään, vaan jokainen joka haluaa saa napata tästä haasteen itselleen! :)