Mitä väliin?

Nää on nyt vähän hassuja kelejä, kun ei oikein ole vielä kunnolla kylmä, mutta kuitenkin on aikas kylmä!
Välikausiasut alkaa tuntua vähän liian viileiltä, mutta toisaalta toppavaatteet saisivat odotella vielä pakkaskelejä.

Yleensä ollaan suosittu näillä keleillä merinovillaista kerrastoa alimpana vaatekertana, tai villahaalaria sisävaatteiden ja välikausiasun välissä. Kerrastotkin tuntuu vaan vähän liian vähälle lämmittimelle välikausiasun alle tällä hetkellä, joten villahaalari olisi varmasti ratkaisu näille keleille. Sellaista ei vaan ole vielä tälle syksylle ja talvelle tullut hankittua!

Tarjontaa näyttää olevan laidasta laitaan, kaksiosaista pukua, haalaria, villaa ja fleeceä… Villa kyllä houkuttaisi materiaalina eniten, ja haalari olisi varmasti edelleen helpoin pukea ulkovaatteiden alle, ja varmistaisi osaltaan, ettei selkä vilku kaksiosaisen ulkoiluasun alta.

Alla olevista merkeistä meille villavaatteista tutuin on Ruskovilla, jolta meillä ei tosin villahaalaria ole vielä ollut. Toki monta muutakin kivaa vaihtoehtoa noissa on!

1. Ullungan merinovillaa, alessa 38,94! // 2. Reima fleecehaalari 36,90 // 3. kotimainen Kaino 4. Reima villatakki (80% villaa) 44,90 // 5. Reima villahousut (80% villaa) 39,90//  6. kotimainen Nuutisen kutomo, villahaalari alk. 38e //7. Reima villahaalari (80% villaa) 49,90 // 8. Name it 100% villaa 54,95 // 9. Polarn O. Pyret fleecehaalari 44,50 // 10. kotimainen Kivat // 11. Reima fleecehaalari 39,90 // 12. Ruskovilla kotimainen villahaalari 68e