Fredrikson päätä lämmittämään

Talvivarustukset alkavat Veikolla olla aika hyvällä mallilla, mutta lämmin talvihattu on vielä ollut hankkimatta. Pipoja kyllä löytyy, ja eilisessä postauksessakin näkynyt Mini Rodinin pipo menee varmasti talvellakin kauppareissuilla, mutta ulkoiluun saisi hattu olla vuorellinen ja mielellään myös leuan alta sidottava.

Aivan IHANIA hattuja löytyy Fredriksonilta! Itselle tuo merkki tuo ensimmäisenä mieleen oman ysärin loppupuolella hankitun ylioppilaslakin, mutta tiesittekö, että Fredrikson valmistaa muitakin kuin ylppärilakkeja?

Metsolan nettikaupasta bongasinkin varsin kattavan valikoiman Fredriksonin hattuja, joista erityisesti ihastuin noihin kahdella tupsulla varustettuihin veikeisiin hattuihin. Niiden päällinen on 100% villaa, ja pehmeä velourvuori on 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä.

Veikolle tilasin hatun, jonka uskoisin mätsäävän pojan molempiin talvitakkeihin, vihreään Mini a Tureen, ja beige-ruskeaan Mini Rodinin pandaparkaan. Ja sopii se tällä hetkellä käytössä olevaan camokuosiseen Picoonkin, joten hattu tulee varmasti olemaan meillä kovassa käytössä!

Vasta tilauksen tehtyäni huomasin, että ainakin osaa hatuista saa myös aikuisten koossa! Mun mielestä on aina hauskaa mätsäillä lapsen kanssa, niin olisihan se hauskaa kulkea yhteen sopivissa pipoissakin ;)
Lapselle kahdella tupsulla varustettu leuan alta solmittava malli, ja äitille sitten samaa kuosia lipallinen tupsupipo :) Pitäisiköhän sitä tilata itsellekin… :D

Tuo musta kahden tupsun hattu on muuten hauska vaihtoehto Mini Rodinin loppuumyydylle vastaavalle pipolle. Ja oranssi taas kävisi hyvin Molon ski resort haalariin, jota olen nyt jahkaillut tulisiko sellainen sittenkin meille…

Löytyikös näistä teille suosikkia? Millaisissa hatuissa teillä ulkoillaan talvella?
Jos teiltä löytyy omista blogeistanne kivoja hattuja, niin voit linkittää postauksen tähän käyttämällä”add your link” painiketta! :)

Niin ja siitä meille tilatusta lisää kun se saapuu! Vai arvasitteko jo mihin päädyin…? ;)

document.write(”);