Äiti uusissa kengissään (sis. 20% alekoodin Crocsille!)

luxe2.png
luxe1.png
Sain yhteistyön merkeissä valita itselleni Crocsit, ja valinta oli varsin helppo nämä kengät nähtyäni. 

Ei kai enää kukaan voi moittia nämä nähtyään Crocseja tyylittömiksi?

Tämä erittäin katseenkestävä malli on Women’s AllCast Luxe Duck Boot. Superlämpöiset sherpa-vuorelliset kengät ovat varresta nahkaa, kärjestä kumia. Nämä ovat kumiosaltaan täysin vedenpitävät, joten loskakeleilläkään ei pääse varpaat kastumaan.

Pohja on tässäkin mallissa Crocseille tuttuun tapaan ihanan pehmeä, näillä varmasti jaksaa talsia pidemmänkin ulkoilureissun. Vaikka malli näyttää raskaalta, ovat nämäkin kengät Crocsille tunnusomaisen kevyet!

Jos jollain on Crocsit vielä korkkaamatta, niin omasta kokemuksestani voin sanoa, että olen vuosikaudet luottanut Crocsiin talviulkoilussa, tosin toisenlaisella mallilla kuin nämä, ja ne ovat paitsi mukavat myös äärimmäisen kestävät! Ainakaan itse en ole saanut kenkiäni kulumaan millään, joten siinä mielessä näihin kyllä malttaa panostaakin :)

Myös miehille löytyy tästä vastaava malli, ei lainkaan huono vaihtoehto vaikkapa isänpäivälahjaksi! Vastaavaa kenkää ilman karvaa löytyy juniorikoossa lapsille, ja toki paljon muita ihanuuksia on valikoimassa koko perheelle.

12812-26H-CROCS-DUCK-BOOT-039.jpg

12772_GUST-BOOT-KIDS-FAMILY-053.jpg

14536-000--LD--Modessa_Suede_Button--Final.jpg

Jos Crocsit on vielä hankkimatta itselle, lapsille tai miehelle, niin nyt tähän saisi vähän helpotusta!

Nimittäin koodilla: KARKKIPURKKI20 saa nyt -20% alennusta Crocstilauksesta!

Koodi on voimassa 31.10-2.11. Koko valikoiman löydät täältä.

Edit. Yllä olevan alennuskoodin voimassaoloaika on päättynyt, saat edelleen -10% alennuksen Crocstilauksesta koodilla: KARKKIPURKKI10