Isänpäivälahjavinkki! (Sis. alekoodin The Body Shopiin)

Meillä osuu näin loppuvuodelle paljon merkkipäiviä, isänpäivän lisäksi loppuvuodesta on myös isseen synttärit, lähes samaan aikaan isänpäivän kanssa juhlitaan myös meidän hääpäivää, ja tokihan se joulukin on sieltä jo kovaa vauhtia tulossa.
Koska juhlapäiviä on näin paljon, ei meillä ole tapana ostaa joka juhlaan mitään suurta lahjaa. Isänpäivänä tärkeintä on mielestäni yhdessäolo, hyvä ruoka kakkukahveineen, sekä tietenkin myöhemmin lapsen omat isänpäivälahja-askartelut. Jotain pientä on kuitenkin kiva löytyä paketistakin, ja meillä on suosittu pikkulahjoina usein The Body Shopin suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Ehkä jonkun mielestä tylsää, mutta ainakin meillä tykättyä ja myös käytännöllistä.

Niinpä olinkin iloinen, kun minua pyydettiin mukaan The Body Shopin isänpäiväkampanjaan, ja sain teille jaettavaksi myös alekoodin!
The Body Shopilla onkin nyt tosi hyvä tarjous miesten suihkugeeleistä, sillä suihkugeelit ovat nyt isänpäivään asti tarjouksessa hintaan 10 euroa, kun normaalisti näistä saa pulittaa 16,90. Lisäksi kaikkiin tilauksiin ilman ostorajaa tulee kaupanpäälle vielä käsidesi! (Käsidesi tulee kaupanpäälle myös muihin tilauksiin, ei vain isänpäivätuotteisiin, ja kampanja on voimassa 10.11 asti)

The Body Shopista löytyy suihkugeelien lisäksi myös valmiita lahjapakkauksia, jos haluaa paketista löytyvän useampia purnukoita.
Muistuttelen myös, että tilaus tulee tehdä viimeistään keskiviikkoaamuna 6.11 (ennen klo 12) niin paketti ehtii perille vielä isänpäiväksi!

Koodilla: QQRU2ECU saat The Body Shop tilauksesta -10% alennusta, koodi on voimassa 10.11 asti.
Ja tokihan koodin voi käyttää omiinkin ostoksiin tai vaikka joululahjoihin, jos isänpäivälahjat on jo hommattu :)