Joulukoristeista lempparein

Muutama vuosi sitten internetin ihmeellisestä maailmasta bongattiin kaverini kanssa aivan IHANA joulukoriste. Kuusi, joka on koristeltu pienillä westieillä. Koska meillä asustaa neljä pientä westietä, ja kaverillani kolme, oli tämä kuusi molemmille aivan pakko saada!
Nopean sähköpostittelun jälkeen saatiin tilattua Englannista meille nämä puut, vaikka näitä ei normaalisti Suomeen toimitettukaan :)

Kuusi on ihan kivan kokoinenkin, ehkä 30-40cm korkea, ja noihin pikkuisiin tähtiin saa valon ja kuusi alkaa pyörimään jos virran kytkee päälle. Tykkään siitä kyllä ihan tämmöisenäänkin, ilman valoja ja pyörimistä :)

Tästä tuli kyllä kertaheitolla ihan ehdottomasti kaikkein lempparein ja rakkain joulukoriste!
Rrrrakastan joulua, ja tätä joulunalusaikaa, mutta en silti kuorruta kotia joululla, meillä ei vaihdeta jouluverhoja tai joululiinoja, vaan tykkään tuoda joulua muutamilla rakkaimmilla joulukoristeilla, kyntttilöillä ja tietty jouluisilla herkuilla.

Olisi ihanaa nähdä teidän rakkaimipia joulukoristeita, ja kuulla tarinoita niiden takaa! Onko rakkain joulukoristeesi ehkä peräisin jo lapsuudenkodistasi, vai vasta viime vuosien löytö…

Niin ajattelinkin tehdä tästä pienen jouluisen haasteen, seuraavilla säännöillä :)

Haasteen säännöt:

1. Ota kuva rakkaimmasta joulukoristeesta, ja kerro tarina sen takaa

2. Kiitä sitä bloggaajaa, keneltä haasteen sait

3. Linkitä postauksesi myös Karkkipurkki-blogin alkuperäiseen haastepostaukseen (https://www.karkkipurkki.com/2013/11/joulukoristeista-lempparein.html)

4. Haasta mukaan muutama blogi, kenen lemppareimman joulukoristeen sinä haluat nähdä