Uusi kuvakulma (x3) meidän kodista

Sain Sadulta, Miss Bubble’s Lifestyle -blogista jokin aika sitten haasteen, kuvata kotia uudesta kuvakulmasta. Kiitos vaan Satu tästä haasteesta! :)

-Ota valokuva tai useampi kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.

-Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseen myös KOTILA-blogiin (kotilablogi.blogspot.fi)

-Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille

-Have fun!

Meidän uusi koti ei juurikaan ole blogissa lastenhuonetta lukuunottamatta näkynyt, joten tämä oli kyllä melko helppo toteuttaa ;)
Tällä kertaa otin kolme kuvaa meidän olohuoneesta, josta varmasti myöhemmin luvassa isompiakin palasia.

Olkkarin ikkunassa on valkoiset verhot, ja verhojen päällä viirinauha. Tykkään melko selkeästä ja vaaleasta sisustuksesta, joskin pastelleilla tehostettuna ettei ihan liian vaaleaksi mene, ja leikkisyyttä täytyy kyllä olla, ettei homma mene liian vakavaksi! :D Viirinauhalla saa pientä lapsekkuutta, eikä homma käy liian tylsäksi ;)

Pentikin nojatuoli ja rahi ovat ainoat ostokseni syksyn hullareilta, mutta sitäkin mieluisammat! Tuota parivaljakkoa ollaan nimittäin ihaltu jo useamman vuoden ajan, ettei ihan heräteostoksesta ole kyse… Tällä hetkellä pitävät majaa olkkarissa, mutta saavat matkata siitä aikanaan vieras-/tv-huoneeseen, kun sielä alkaa olemaan valmista :)

Olohuoneen valaisin on ehkä saattanut vilahtaa blogissa aikaisemminkin, se on nimittäin kulkenut meidän matkassa jo pitkään! Valaisin on ostettu aikanaan meidän vuokrakaksioomme, josta se muutti meidän mukana ensimmäiseen omaan kotiimme, ilahdutti meitä siellä 8 vuotta, ja jatkoi matkaa mukana tänne uuteen kotiin. Tästä kyllä tykätään edelleen, mutta en olekaan kova kyllästymään sisustushankinoihin, kunhan vaan hankkii juuri niitä juttuja mistä oikeasti tykkää! :)

Olen aika monessa blogissa tähän haasteeseen jo törmännyt, joten en haasta nyt ketään erikseen, vaan nappaa tästä haaste itsellesi jos et ole sitä vielä tehnyt! :)