Gugguu! Talvihaari Check! (sis. alekoodin Punavuoren peikkoon)

Tein jokin aika sitten pienen tilauksen Punavuoren peikkoon yhteistyöstä saamallani alekoodilla, ja tämmöisiä ihanuuksia paketista paljastui! 

Meillä on nyt ollut collegeasut kovassa käytössä, näiden rentojen vaatteiden päälle kun on kätevä pukea haalaria toi ulkoilutakkia ja -housua kotoa lähtiessä, ja niinpä pakettiin päätyi myös collegea.

Punavuoren peikosta löytyy jos jonkinmoista ihanaa merkkiä, mutta tällä kertaa tilasin meille kotimaista Gugguuta. Mikäs sen paremmin sopisi tätä syksyn pimeyttä piristämään, kuin ihana keltainen!

Nämä oli kyllä juuri niin ihanat, kuin etukäteen olin nettikaupassa ihaillut. Collegepöksyt on hauskan malliset isoine taskuineen, ja myös materiaali on laadukkaan ja napakan tuntuista paksuhkoa collegea. Housujen kaveriksi tilaisin trikoisen kelta-harmaan paidan, oikein kiva sekin. Lapsella on tällä hetkellä käytössä 92/98cm vaatteet, ja Gugguusta otin koon 98cm, joka olikin ihan nappivalinta.

Jos sieltä ruudun takaa löytyy muita Gugguun ystäviä, tai merkki on vielä kokonaan testaamatta, niin ilokseni voin kertoa, että nyt saatte Punavuoren peikosta Gugguusta -20% alennuksen koodilla: karkkipurkkiblogi, koodi syötetään nettikaupan ylänurkkaan (ennen tuotteiden valintaa ostoskoriin), niin alehinnat tulevat näkyviin :) Koodi on voimassa torstaihin asti!

Samalla tilasin Veikolle pitkään pähkäilyssä olleen talvihaalarin. Tätähän mä oon pohtinut tässä pitkin syksyä, että riittääkö kaksiosainen ulkoiluasu, vai olisiko haalarikin tarpeen. Päätöstä on vaikeuttanut myös valikoima, sillä mieluisia haalareita on löytynyt niin Mololta, Mini Rodinilta, kuin Ticketiltäkin… 

Kaikkia mainittuja merkkejä löytyy myös Punavuoren peikosta, mutta lopulta päädyin tähän iiiihanaan Mini Rodiniin :)

Nyt on muuten myös Mini Rodinin uutukaisia, ihania kirsikoita ja kissoja myynnissä Punavuoren peikon nettikaupassa, joko ehditte tilaamaan?