Kuinka monta takkia kaapissasi on?

Sain hauskan ”kuinka monta takkia kaapissasi on?” haasteen Vauhtivekarat ja äidin vaatebuumi -blogista. Oletan, että tässä tarkoitetaan nyt talvitakkeja, joten jätin välikausikamppeet kuvasta pois :)

Mini Rodinin camokuosinen Pico on kyllä oikeastaan välikausitakki, mutta kevyesti topattuna uskon, että sille löytyy käyttöä talvellakin. Ainakin nollakeleillä menee oikein hyvin kauppatakkina paksujen toppatakkien sijaan.

Vihreän Mini a Turen ihanuuden (saatu MiniMintistä) kaveriksi ostin saman merkin toppahousut, ja sillä yhdistelmällä ulkoillaan silloin kuin ei lähdetä haalarissa pihalle. Tämä takki on kyllä aivan ihana, ja menee hyvin parempanakin takkina, joten ei varmasti pelkkään ulkoilukäyttöön jää.

Mini Rodinin pandaparkaan ihastuin jo aikanaan sneak peek kuvissa, ja se oli ihan pakko saada! Lämmin ja muhkea takki menisi oikein hyvin talven lumileikeissä, mutta meillä se taitaa jäädä ensisijaisesti paremmaksi kauppa- ja kyläilytakiksi. Tähän takkiin sopii kyllä vihreän MAT-takin kaveriksi ostetut mustat toppahousut, joten joskus varmasti tulee ulkoiltua semmoisellakin asulla.

Tämmöinen kolmikko (+ edellisessä postauksessa nähty haalari) on käytössä tänä talvena, ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän varustukseen.

Tuon postauksen ekan kuvan räpsäisin yöllä… (vaikka eipä tähän aikaan vuodesta päivälläkään juuri valoisampaa ole!) ja koitin muokata sitä vähän vähemmän keltaiseksi ja vähän enemmän valoisaksi… onneksi kaikista takeista löytyy paremmat ulkokuvatkin ;)
Ja kuvien alta pääsee vielä klikkaamaan alkuperäisiin postauksiin, jos takeista haluaa nähdä kuvia enemmänkin ;)

Lisää kuvia tässä postauksessa

Lisää kuvia tässä postauksessa

Lisää kuvia tässä postauksessa

Tämän haasteen lähetän eteenpäin seuraaville blogeille: Sunnutailapset, sekä Kaikki Mitä Olen
Napatkaa toki muutkin tästä haaste matkaan! :)