Shoppailemalla tukea Uusi lastensairaala 2017 -keräykseen!

Kovasti olen koittanut kouluttaa lapsestani hyvää shoppailuseuraa, mutta niin vaan pientä poikaa kiinnostaa ihan muut asiat kuin kaupoissa pyöriminen ;) Koska lapsi kuitenkin kulkee kaikkialle mukana, on ostokset suunniteltava huolella etukäteen ja tehtävä pikaiset täsmäiskut valittuihin kauppoihin, turhien erimielisyyksien välttämiseksi.
Toisaalta en itsekään varsinaisesti nauti joulunalusruuhkista, vaan mieluusti keskitän ostokseni kotimaisiin nettikauppoihin, ja hankin joululahjani kaikessa rauhassa höyryävä glögilasi kädessä lapsen mentyä nukkumaan.

Mikäli sinäkin hoidat shoppailun mieluiten kotisohvalta, arvostat eettisesti ja ekologisesti valmistettuja kotimaisia merkkituotteita, ja bonuksena haluat olla tukemassa Uusi lastensairaala 2017 -keräystä, ajattelin vinkata teille seuraavasta!

Varainhankitapuoti on nettikauppa, josta voit ostaa kotimaisia tuotteita vaikkapa pukinkonttiin, ja halutessasi voit lahjoittaa ostostesi loppusummasta 20% Uusi lastensairaala 2017 -keräykseen, bonuskoodilla ”Lastensairaala”.
Tuotteet on hinnoiteltu valmistajien suositushinnoilla, joten mitään extrahintaa ei näissä ole lisänä.
Muistat vain kassalla syöttää koodin ”Lastensairaala”, niin tuki lähtee oikeaan osoitteeseen :)

Joululahjoja voi ostaa 30.11 asti, joten vielä on aikaa olla mukana tukemassa uutta lastensairaalaa tätä kautta.

Vinkkinä muuten koululaisten vanhemmille, että Varainhankintapuodin kautta voi kartuttaa myös koululaisten luokkaretkikassaa ;)
Ainakin meillä on nyt viikon sisään pimputeltu ahkeraan ovikelloa, kun koululaiset ovat käyneet myymässä milloin keksiä, milloin karkkia rahaa kerätäkseen, ja tässä on mielestäni vähän kätevämpi tapa kuin ovelta ovelle kiertäminen.
Varainhankintapuodin sivuilta löytyy ohjeet, miten koululuokka tai vaikka urheilujoukkue voi kerätä varoja puodin kautta.


Milläs mallilla teidän joululahjat on? Paketoituina odottamassa aattoa, vai vasta ranskalaisina viivoina muistilapulla?