KARKKIPURKIN JOULUKALENTERI

Mä oon niiiin innoissani tästä! Jo lokakuussa aloin puuhastelemaan teidän iloksi Karkkipurkin ekaa joulukalenteria, ja ihanaa kun vihdoin voin tästä kertoa.

Luvassa on 24 luukkua, joista jokaisesta paljastuu ihana arvonta tai etu, joistain jopa molemmat! Mikäs sen mukavampaa, kuin saada joululahjojen hankintaan pientä helpotusta tuntuvien alekoodien muodossa, tai jopa arvonnassa voittaen!

Olen saanut mukaan ihan mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet tämän kalenterin. Iso kiitos kaikille!

Tämän kalenterin olen halunnut toteuttaa ihan puhtaasti teidän iloksi, itse en hyödy tästä kalenterista, tai kalenterin kilikkauksista yms mitään, joten ihan huoletta voitte näitä etuja käyttää ;)

Jos sinulla on blogi, voit halutessasi laittaa alla olevan bannerin oman blogisi sivupalkkiin muistutukseksi kalenterista, ja tietty vinkiksi myös lukijoillesi. Kuvan alta löydät koodin, jolla saat bannerin näkyviin. (Bloggerissa: Ulkoasu -> Lisää gadget -> HTML/JavaScript -> kopioi alta löytyvä koodi sisältö-laatikkoon)

Karkkipurkin joulukalenteri

Karkkipurkin joulukalenteri

Jos omasta blogistasi löytyy joulukalenteri, niin jätä ihmeessä linkkiä kommenttiboxiin!