LÖHÖPAIKKA & PARI ALEVINKKIÄ

Syksyllä muuton yhteydessä oli ihan hirrrveen kätevää tuupata vierashuoneeseen kaikki tavarat joille ei oikein ollut vielä paikkaa. Sielä muovilaatikoiden keskellä on saatu laitettua pikkuhiljaa tapettia seinään, ja nyt vihdoin hiljalleen on alettu purkamaan sitä tavaravuorta omille paikoilleen.

Vielä pitäisi laittaa verhoa ikkunaan, tauluja seinälle, mattoa lattiaan, ja päättää minkälainen valaisin halutaan kattoon.

Sen verran ollaan kuitenkin saatu asioita eteenpäin, että huoneeseen on viritetty telkkari ja dvd-soitin paikoilleen. Pari kertaa ollaankin käyty Veikon kanssa katsomassa Pipsa Possua dvd:ltä, ja molemmilla kerroilla on tullut taiteltua peitosta pieni pesä pikkuiselle telkkarin katsojalle. Niin että siitähän se ajatus sitten lähti…

Nimittäin jokin kiva löhöpaikka sinne huoneeseen olisi saatava! Huoneessa on metallinen vuodesohva, jossa tietty myös voi telkkaria katsella, mutta eihän siinä tietenkään ole kiva koko perheen rivissä kököttää. Ja toisaalta itsekin voisi sielä lattialla löhöillä, jos sinne keksittäisiin muutakin kuin peitosta taiteltu paikka.

Kuvat: Fatboy

Ensimmäisenä täytyi käydä kurkkaamassa Fatboyn sivut, ja voi mitä ihania värejä sieltä löytyi! Nuo värit houkuttelee ostamaan kokonaisen värisuoran, ja tietty koirille oman pedin myös :D Mutta sen verran hintavia nuo kuitenkin on, että jos nyt ensin lähdetään ihan vaan siitä yhdestä liikkeelle… ;)

Näitähän tietty pitäisi käydä katsomassa ihan livenä, niin osaisi paremmin hahmottaa tuon koonkin, olisiko juniorikoko passeli, kun junnulle kerta pääasiassa olisi tulossakin, vai sittenkin original, jolloin Fatboylla voisi löhöillä vuorollaan koko perhe.

Loppuun vielä hyvä alevinkki! Tänään Babyshopista valituista tuotteista -30% alennus koodilla: BLACK
Mukana vaatteita mm. seuraavilta merkeiltä, Nova Star, Molo, Mexx, Geggamoja, The Brand, Wheat, Popushop, Bobo Choses, Hummel jne.
Alekoodi on voimassa vain tänään! (sis. mainoslinkin)

Myös Finnish Design Shopissa on alekamppis menossa, ja koodilla: JOULUETU saa -10% alennusta tänään ja huomenna! Alennuksen saa koko verkkokaupan valikoimasta! (sis. mainoslinkin)

Löytyykö teiltä Fatboyta, onko vinkkejä tuohon kokoasiaan?