MEIDÄN DIY-JOULUKALENTERI

Marraskuun viimeisenä iltana sain vihdoin kasattua Veikolle joulukalenterin, ihan viimetippaan!

Mulla oli hienot suunnitemat joistain ihanista lahjapussukoista, mutta lopulta en ehtinyt niitä hankkia, vaan kotoa löytyvät jutskat saivat kelvata. Tosin 2-veelle taatusti ei ole pakkauksella niinkään väliä, vaan sisältö ratkaisee ;)

Pikkuisiin paketteihin on kääritty magneettiaakkosia, aina pari kolme yhteen pakettiin, ja muutamista paketeista löytyy Veikon supersuosikkia, Pipsa possua.

Veikko sai mummilta synttärilahjaksi kaksi Pipsa possu dvd:tä, joita on ahkeraan katseltu, ja niiden mukana tulleesta mainoslehtisestä on vaativaan sävyyn näytetty Pipsa possun joulu dvd:n kuvaa.

Tuo joulu dvd on arvatenkin piilotettu yhteen ”luukkuun”, ja muutamia muita pipsajuttuja on tiedossa myös.

Veikko sai myös M & T kummeilta joulukalenteripaketit, joten näitä saa availla aamuisin ihan kaksi kappalein :) Ihan ekan kerran joulukalenteripaketteja on avattu meillä jo pari vuotta sitten, kun Veikko oli juuri täyttänyt 4kk. M ja T kummit olivat tehneet ihanan kalenterin, jonka paketeista paljastui tutteja, vaunulelua, katselukirjaa ym vauvalle sopivaa, aikas söpöä, vai mitä? :D

Niin paljon olisi ollut viime päivinä kaikenmoista asiaa. Olisi ollut kiva kirjoittaa meidän superkivasta viikonlopusta, lauantaisesta retkestä koiratanssiesityksiä katsomaan, tai sunnuntaisista Metsänkylän tunnelmallisista joulumarkkinoista.

Mutta mulla on ollut niin kiire työjuttujen kanssa, etten ole voinut nipistää enää yhtään enempää yöunista, joten hiljaisempaa on nyt ollut kuulumisten saralla täällä blogissa.

Tämän viikon jälkeen pitäisi helpottaa, joten kuullaan taas pian! :)

Ai niin, hih ;) Laitoin joulukuun ensimmäisenä päivänä Veikon joulukalenterista kuvan omaan Facebookiini, ja kirjoitin, että pitäisiköhän itsellekin tehdä vastaava, jolla laskisin päiviä loman alkuun.

Ja siitähän se ajatus sitten lähti… Nyt pitäisi vielä keksiä mitä niissä paketeissa olisi, suklaata ehkäpä? :)