JOULUKALENTERI: LUUKKU 6

Hyvää itsenäisyyspäivää! Mikäs sen paremmin sopisi itsenäisyyspäivän luukkuun, kuin suomalainen lastenvaatemerkki!

Tämän päivän luukun tarjoaa Silverjungle, ja luukusta paljastuukin varsin mukava etu, nimittäin koodilla: luukku6 saa Silverjunglen verkkokaupasta -25% alennuksen!

Alekoodi on voimassa 8.12 asti, eikä se koske baby mallistoa.

Löytyikös kollaasista heti suosikkia? Omaan ostoskoriini päätyy ehdottomasti noita aivan ihania tähtiä, joihin en vaan koskaan kyllästy. Rennot housut yhdistettynä mukavaan pitkähihaiseen paitaan, on vaan meillä talvella tosi käytetty ja toimiva yhdistelmä. Mukava leikkiä sisällä, ja niin kätevä pukea vain toppavaatteet päälle ulos lähtiessä.

Silverjunglen sivuilta poimittua:

”Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten vaatteita & asusteita, jotka on suunniteltu pitäen mielessä maailman tärkein ja inspiroivin asia; lapset.


Mallisto on suunniteltu vauvoille ja lapsille – tarjolla on kokoja pienestä vauvasta aina koululaiseen asti (suurin koko 134/140). Koot vaihtelevat tuotteittain.


Silverjungle tuotteissa haluamme korostaa elämäniloa, onnen hetkiä ja uusia kokemuksia pienen matkaajan taipaleella. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelumme ja tuotantomme perustana.


Ideologianamme ja tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka täyttävät meille tärkeät ekologiset ja eettiset vaatimukset.”

Silverjungle -25%

koodilla: luukku6

voimassa 8.12 asti, tarjous ei koske baby mallistoa

Onkos Silverjungle teille tuttu merkki?


Ps. Kurkkaa alemmasta postauksesta meidän joulutunnelmaa…