JOULUKALENTERI: 7. LUUKKU

If I am lost, please call… Tämän päivän luukun tarjoaa Muotokieli, ja luukusta paljastuu jälleen mukava etu! Alekoodilla: JOULUKALENTERI saat -25% alennuksen kaikista biohajoavista taaperokylteistä. Koodi on voimassa 9.12 asti.

Biohajoavaa kylttiä löytyy suomeksi ja englanniksi, ja siihen kirjoitetaan itse tarvittavat tiedot.

Meidän taapero on paitsi vilkas, myös vähän turhankin reipas ja rohkea… Kun ulkona leikkiessä osuu matkan varrelle mielenkiintoinen kiipeilykivi, tai kauppakeskuksessa käytävän varrelle pieni liukumäki, ei ole lainkaan väliä jatkaako äiti ja issee matkaa, vaan vanhemmille heilutellaan iloiset heiheit ja itse jäätäisiin yksin jatkamaan mieluisaa puuhaa.
Siitäkin huolimatta, että tammikuisella ulkomaan matkalla meitä on yhteensä neljä silmäparia katsomassa pojan perään, täytyy kyllä tuommoinen englanninkielinen kyltti hankkia lapselle!

Biohajoavat taaperokyltit -25%

koodilla: JOULUKALENTERI

voimassa 9.12 asti

Löytyykö teiltä taaperokylttiä, tai onko lasta kenties kuuluteltu kauppakeskuksen infopisteeltä?