FATBOY, KUULUMISIA, REIMAN ALEKOODI

Vähän aikaa sitten postailin löhöilypaikan kaipuusta, pohdinnassa kun oli Fatboy säkkituoli tai pari. 

Taisi olla seuraavana päivänä, kun issee netissä surffaillessaan bongasi tori.fi:stä juniorikokoisen Fatboyn, jota uudenveroisena myytiin, ja niin meille tuli makoilualusta 60 eurolla, eli noin kolmanneksella siitä, mitä uusi kaupassa maksaa ;)

Tää on kyllä ollut ihan hitti! Veikollehan tämä hankittiin, ja kovin on poika sen itselleen ominutkin ;) Siinä on mukava makoilla ja katsella supersuosikkia Pipsa Possua. Ja on äitikin siinä pötkötellyt yhden elokuvan verran, meillä on nimittäin tällä hetkellä tuolla huoneessa niin pieni telkkari, etten näe sitä yhtään kauempaa :D

Viime päivinä Pipsa Possu onkin pyörinyt ahkeraan, Fatboylla makoiltu ja samalla podettu flunssaa… Tänä aamuna Veikko valitteli toista korvaansa, ja iltapäivän lääkärireissu varmisti korvaan tulleen tulehduksen. Aika kauan me selvittiinkin ennen ensimmäistä korvatulehdusta! Samalla saatiin myös lapsen eka antibioottikuuri, oon kyllä iloinen, että näin pitkälle ollaan ilman antibioottejakin pärjätty. 

Tietenkin olin juuri ennen lapsen sairastumista ehtinyt ostaa meille junaliput loppuviikolle mummia katsomaan… Jos huomenna on kuumeeton päivä niin ehkä me lähdetäänkin, mutta muuten kyllä jäädään kotiin parantumaan kunnolla. Onneksi ei sen isommasta ”matkasta” ollut kyse, ja ihan pianhan on joulukin, ja samaan suuntaan ollaan menossa silloinkin.

Täytyy kyllä sanoa, että oli taas tosi mukava lääkärikäynti! Me ei olla kielijännehommeleita lukuunottamatta lapsen kanssa aikaisemmin jouduttu lääkärissä käymään, mutta näiden parin kokemuksen perusteella jo voin sanoa, että meidät nähdään jatkossakin yksityisellä.

Varmasti julkisella puolellakin voi olla hyvää palvelua ja osaavia lääkäreitä, mutta kyllä yksityisellä palvelu on vaan niin asiakaslähtöistä, ja kaikenlisäksi ajan saa paitsi nopeasti, myös suoraan erikoislääkärille.

Suosittelen siis lämpimästi vakuutuksen ottamista, jos semmoista harkitsette. Itse sain aikanaan äidiltäni lahjaksi raskausajan vakuutuksen, joka lapsen synnyttyä vaihtui lapsivakuutukseksi, ja jossain vaiheessa me vaihdettiin se sitten meidän omaan vakuutusyhtiöön. Että meillä on lapsi ollut vakuutettuna jo ennen syntymäänsä, ja saa olla jatkossakin :)

Täytyy vielä vinkata, jos sieltä löytyy muitakin Fatboysta haaveilevia, että Finnish design shopissa on tämän viikon loppuun asti kampanja, jossa valikoima Fatboy Junioreita on tarjouksessa 149 euroa. Tarjoukseen kuuluvat värit voit kurkata täältä (mainoslinkki), tarjoukseen kuuluu ainakin tuo meiltäkin löytyvä lime, sekä toinen suosikkini pinkki.

Sain sähköpostiin kivan alekoodin, jonka ajattelin jakaa teillekin!

Koodilla: F56-XCM4-F8D2-B6KM

-15% alennusta yhdestä tilauksesta Reimalta (mainoslinkki), voimassa 16.12 asti.

Vielä on aikaa osallistua Blaa!:n villahaalariarvontaan, sekä MiniMintin 50 euron lahjakorttiarvontaan!

Ja pienenä sneak peekinä, tällä viikolla vielä mukavia etuja mm. lastenkenkiin, sekä lisää upeita arvontoja tiedossa! Pysykää siis kuulolla :)