JOULUKALENTERI: 12. LUUKKU

Tämän päivän luukun tarjoaa meille PikkuJalat. Luukusta paljastuu varsin mukava etu, nimittäin PikkuJalat tarjoaa kaikista normaalihintaisista kengistä -20% alennuksen! Alennuksen saa koodilla: pikkujalat, ja se on voimassa 15.12 asti. Alennuksen saadaksesi sinun tulee aktivoisa alekoodi, eli kun olet klikannut haluamasi tuotteet ostoskoriin, klikkaa ostoskorissa kohdasta ”aktivoi kampanjakoodi”. (Ostoskorin ensimmäisellä sivulla, maksutavan valinnan yläpuolella on linkki ”aktivoi kampanjakoodi” klikkaa siitä, syötä koodi, ja paina ”aktivoi koodi”, niin alennus tulee näkyviin ostoskorissa)

Koitin keräillä PikkuJalkojen valtavasta valikoimasta ajankohtaisia suosikkejani, eli kenkiä talveen ja joulun ajan juhliin. Ihania kenkiä oli niin paljon, että vaikea oli valita rajallinen määrä kenkiä kollaasiin :D Toisaalta, kyllähän sieltä aika nopskaa löytyi omat supersuosikit, nimittäin miten i-h-a-n-a-t olisivat nämä nahkaiset ja villavuorelliset Angulukset, tai nämä Bisgaardit! Jos taas ihanat tyttövärit olisi hakusessa, niin ihan ykköset olisivat nämä pinkit Bisgaardit, söpöt kuin karkit! :)

Kaikista kengistä löytyy kuvauksesta myös sisämitta, mikä todellakin helpottaa kenkäostosten tekoa. Sivuilta löytyy myös tulostettava mitta, millä on helppo mitata pikkuisen jalan koko.