ALEKOODEJA

Netissä monesti törmää hyviin tarjouksiin ja alekoodeihin eri verkkokauppoihin, mutta entäs jos kaipaakin alennusta juuri tiettyyn kauppaan?

Toki alekoodia haluamaansa verkkokauppaan voi koittaa googlailla, mutta onhan se vähän kuin heinäsuovasta sen kuuluisan neulan etsimistä. Sainkin sähköpostiini mukavan vinkin, jonka halusin jakaa teillekin, nimittäin sivusto johon on eri verkkokauppojen alekoodit kerätty kätevästi yhteen.

Alennussankari.fi on siis sivusto, johon on koottu eri verkkokauppojen voimassa olevia alekoodeja. Edustettuna on tietenkin kaikki isoimmat ja tunnetuimmat verkkokaupat, kuten Stockmann, Sokos, H&M, Lindex, Ellos, Zalando ja muut monelle tutut putiikit, sekä paljon muita verkkokauppoja.

Itse tietty klikkasin näin joulun alla itseni heti Lapset & Lelut -kategoriaan, missä silmiini osui mahtava alekoodi Reimalle, jolla saa Angry Birds -tuotteista 40% alennusta! Toki myös Matkat -kategoria tuli kurkattua, ja yhtä nopsaa siiryin myös pois sieltä kasvattamasta yhtään enempää matkakuumetta itselleni! Hyvä alekoodi matkoihin on nyt viimeinen houkutin mitä tähän matkakuumeeseen kaipaan… :D

Muotitietoinen kurkkaa varmasti Vaatteet & Asusteet -kategorian, sisustajaa taas kiinnostanee Koti & Asuminen -kategorian alekoodit. Ja omansa löytyy niin urheilun, elektroniikan kuin kosmetiikankin ystäville.

Oletteko jo tutustuneet alennussankari.fi sivustoon?

Nykyään, kun useimmiten mukanani kulkee vajaan metrin mittainen shoppailuassari (vai pitäisikö sanoa shoppailupoliisi?!), on ostosten teko siirtynyt jatkuvasti enenevissä määrin nettiin ja omalle kotisohvalle. Ja mikä onkaan kotiäidille parempaa aikaa hoitaa asioita, kuin yön hiljaiset tunnit, kun kukaan ei ole nykimässä hihasta tai muuten hoputtamassa.

Toki tykkään kannattaa myös perinteisiä kivijalkaputiikkeja, onhan liveostoksilla ihan oma tunnelmansa, mutta varsinkin ketjuliikkeissä asioidessa tulee monesti mietittyä, löytyisikö netistä hyvää alekoodia, jos klikkaisikin ostoksensa vasta kotoa käsin. Ja onhan nettishoppailuissa etuna myös, ettei niitä kasseja tarvitse itse kantaa, kun parhaimmillaan ostokset kiikutetaan suoraan kotiovelle!

Tapaatteko te etsiä netistä alekoodeja ennen ostosten tekoa?