JOULUKALENTERI: 15. LUUKKU

ARVONNAN ja ALEKOODIN tarjoaa luukkuun 15 Dekologia.
Nyt starttaa jälleen uusi arvonta, ja tällä kertaa palkintona on aivan ihana Ferm Living Neon-tyyny hauskassa Dotted -kuosissa. Harmaalla pohjalla hehkuvan oransseja pilkkuja, kuin leijailevia lumihiutaleita :) Sisältä untuvaa/höyhentä, päällinen 100% puuvillaa. Palkinnon arvo on 56,20.

Lisäksi tarjolla on upea etu, nimittäin koodilla: KARKKIPURKKI15 saa nyt Dekologian verkkokaupasta -10% alennuksen! Koodi on voimassa 31.12 asti.

Dekologialla on mahtava valikoima ihania Ferm Living tuotteita, ja toki myös paljon muutakin, joten kannattaa kurkata koko valikoima.
Omia suosikkejani on ehdottomasti suloiset Fermin lastentyynyt, ihanissa eläinaiheissa, pojan huoneesta panda ja kettu löytyykin.
Seuraava haaveilun kohde on kuvassakin näkyvä Fermin metallikori, jota löytyy herkullisissa väreissä, kuten keltaisena ja minttuna. Korille keksisin ehkä 100 käyttötarkoitusta, mutta haaveissa olisi semmoinen lapsen huoneeseen pehmoleluarmeijalle ;) Kannen kanssa se menee toki pienestä sivupöydästäkin.

Arvonnan säännöt:


1. Palkintona Ferm Living Neon-tyyny Dots

2. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboxissa mikä on suosikkisi Dekologian valikoimasta

3. Jos olet anonyymi osallistuja, niin keksi itsellesi erottuva nimimerkki ja muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite