JOULUKALENTERI: 18. LUUKKU

Uutta ARVONTAA jälleen tiedossa! :) Tämän päivän arvonnan tarjoaa Teippitarha, ja arvonnan voittaja saakin palkinnoksi 20 euron lahjakortin Teippitarhaan.

Teippitarhasta löytyy nimensä mukaisesti valtava valikoima kauniita teippejä, mutta valikoimasta löytyy myös liitutaulutarrat, liitutussit, sekä aivan ihania paperipillejä useissa eri väreissä ja kuoseissa! 

Teippejä voi käytää ihan lukemittomilla eri tavoilla, mutta meillä niitä on käytetty mm. tämän vuoden joulukorttiaskartelussa, koristeltu tuikkuja ja tehty pieniä viirejä muffinseihin ja pikkusuolaisiin tarjottaviin.

Alla pari kuvaa meidän maanantaipäivän välipalasta, jolla tarjoiltiin tsatsikikinkkuleipiä ja muffinseita :) Arkeakin on kiva piristää vähän spessummilla nätisti laitetuilla tarjottavilla ja kauniilla pilleillä. Kuvien pillit ja teipit on saatu teippitarhasta.

Arvonnan säännöt:


1. Palkintona 20 euron lahjakortti Teippitarhaan

2. Osallistut kertomalla kommenttiboxissa suosikkisi Teippitarhan valikoimasta.

3. Jos olet anonyymi osallistuja, keksi itsellesi erottuva nimimerkki ja muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite.