JOULUKALENTERI: 21. LUUKKU

Nyt olisikin aikas herkullista ARVONTAA tiedossa! Nimittäin tässä Cloettan tarjoamassa arvonnassa on kolme onnekasta voittajaa, jotka kukin saavat itselleen 10 pussia Jenkin kuution muotoisia uutuuspurukumeja. Palkintosetti sisältää viisi pussia Smooth Salmiac makua, sekä viisi pussia Polka Mint makua.

Sain itsekin taannoin Cloettalta maisteltavaksi näitä uutuuspurkkia, ja voi vitsit miten olen näihin koukussa! :D Tällaiselle sokerihiirelle ihan huippua, että makeanhimon voi taltuttaa hammasystävällisesti xylitolipurkalla. Nämä nimittäin maistuvat ihan karkeille, varsinkin ihana jouluinen polka mint.

Arvonnan säännöt:


1. Palkintona 10 kpl Xylitol Jenkki Tasty Cube purkkapusseja (5 x Smooth Salmiac + 5 x Polka Mint), näitä settejä arvotaan 3 kpl

2. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboxissa, mikä on oma suosikkipurkkamakusi

3. Jos olet anonyymi osallistuja, niin keksi erottuva nimimerkki ja muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite