JOULUKALENTERI: 23. LUUKKU (viimehetken Zipit lahjavinkki & alekoodi!)

Jäikö sänky petaamatta? Beditin Zipit-päiväpeitoilla sängyn petaaminen on helppoa ja hauskempaa kuin koskaan ennen.

Patja ja petivaatteet paketoidaan peiton sisään ja sen kansi suljetaan kahdella pitkällä vetoketjulla. Paketti pysyy kasassa koko päivän, vaikka sängyllä pötköttelee päivän aikana. Peitot valmistetaan Suomessa laadukkaista, konepestävistä materiaaleista. 

Peiton kansi lähtee kokonaan irti, joten sen voi pestä ja tuulettaa tarvittaessa ilman, että koko peittoa tarvitsee irrottaa. Kannen voi myös vaihtaa uuteen sisustusta piristämään. Voit valita omasi mm. vaihtuvasta valikoimasta hurmaavia Vallilan kuoseja.

Peittoja tehdään mittojen mukaan kaiken kokoisiin sänkyihin. Alun perin Zipit-päiväpeitto syntyi hankalasti pedattavaan kerrossänkyyn ja tuoteperhe on laajentunut myös parisänkyihin, veneisiin, matkailuautoihin, vieraspatjan suojaksi jne.

Joulukalenteritarjouksena saat loppuvuoden ajaksi 15% alennuksen Beditin verkkokauppaan koodilla ”karkkipurkki”. Mattimyöhäisten lahjakortti-tilauksetkin ehtivät vielä sähköpostilla aattoaamuun klo 10 mennessä!

—–

Luukun 19 arvonnan, jossa palkintona oli Happy Monday’n Party Apron, voitti Ellu J, voittajalle on lähetetty sähköpostia!