KENKIÄ, KENKIÄ…

Vietin tuossa tovin jos toisenkin selaten Zalandon valtavaa kenkävalikoimaa, ja voi apua miten paljon ihania kenkäpareja sieltä löytyikään… Alle keräsin omia suosikkejani, viisi erilaista kenkäryhmää, joista jokaisesta parin poimimalla alkaa olla jo aika toimiva kenkäkaappi kasassa :)

Nilkkurit: vasen, keskellä, oikea

Wedge-nilkkurit: vasen, keskellä, oikea

Saappaat: vasen, keskellä, oikea

Ugg-saappaat: Vasen, keskellä, oikea

Korkokengät: Vasen, keskellä, oikea

Klassiset nilkkurit ovat ehkä maailman monikäyttöisimmät kengät, niitä kenkäkaapin peruspilareita. Käyvät säähän kuin säähän, ja sopivat niin arkiseen kaupunkikierrokseen, kuin siistimpään työpukeutumiseenkin.

Itse olen vasta viime vuosina oppinut käyttämään matalia kenkiä, aikaisemmin piti aina olla korkoa. Tykkään kyllä edelleenkin koroista, mutta usein käytännöllisyys voittaa, ja varsin pätevä vaihtoehto onkin kiilakorot. Niillä kun näppärästi juoksee vilkkaan lapsenkin perässä ;)

Myös korkeavartisille saappaille löytyy aikansa ja paikkansa. Olen itse kyllä ehdottomasti saapasihmisiä, enkä voisi kuvitella syksyä ja talvea ilman saappaita!

Uggeissa olen tepastellut jo monet talvet, eikä loppua näy. Ihan Ugg-koukussa siis! ;) Mitä tykkäätte noista Uggin paljetti-ihanuuksista? Mun mielestä ne on aivan i-h-a-n-a-t, mutta mies ne nähtyään tuumasi, että ihan hirveät, en ainakaan lähde sun kanssa kaupungille jos sulla on tuommoiset jalassa :D Useimmiten meillä on kyllä miehen kanssa melko samanlainen vaate- ja kenkämaku, mutta tässä asiassa ei mennyt nyt ihan yksiin ;) Vaikka ei Uggit taida ylipäätään olla niitä miesten ykkösvalintoja, vaan taitaa tuo alarivi kiinnostaa enemmän ;)

Mä rrrakastan kauniita korkokenkiä! Ei siis ihme, että niitä löytyy eniten mun kenkäkaapista. Hassua on vain se, että niitä käytän ehdottomasti vähiten… Joskus vuosia sitten käytin korkokenkiä ihan arkisissakin menoissa, mutta nykyään ne löytävät tiensä jalkoihin oikeastaan vain juhliin lähtiessä, eli melko harvoin. Mutta silti, kun juhlat tiedossa, mikä ihana (teko)syy ostaa uudet korkokengät! :D