MATKARATTAAT

Meillä on matkalle lähtö alkuviikosta, ja tässä uuden vuoden ratoksi olen vähän googlaillut matkarattaita. Melko ajoissa siis asialla vai mitä? ;)

Kuvat: Bugaboo, Stokke, Jovi, Britax

Toiveena rattaille olisi kompaktin koon lisäksi 5-pistevaljaat, tavarakori, selkänojan säätö makuuasentoon tai ainakin melkein, ja taitaapa nuo kollaasin rattaat kaikki nämä vaatimukset täyttääkin.

Näistä vaihdoehdoista eniten miellyttää Bugaboot ja Stokket, jotka yllättäen ovat sieltä hintahaarukan yläpäästä. Kohtuuhintaiset Britaxitkin varmasti olisivat ihan toimivat, ja onhan vaihtoehtona vielä budjettiluokan Jovit.

Näiden lisäksi bongasin vielä VauvaPopin sivuilta Kiddy matkarattaat, jotka nekin voisivat olla oikein hyvä vaihtoehto! Onko näistä kokemusta?

Tähän saakka lapsi on matkustanut Emmaljungan Nitro City rattailla, jotka eivät ole varsinaiset matkarattaat, mutta kuitenkin melko kevyet (jotain 11kg) ja näppärät. Malliin päädyttiinkin aikanaan sen vuoksi, että samat rattaat menisivät myös matkarattaista. Nyt nämä vaan tuntuvat vähän liian järeiltä, ja tuommoiset kevyemmät versiot kiinnostaisivat kovasti. Ajatuksena olisikin, että uudet matkarattaat jäisivät sitten arkikäyttöön ”kaupunkirattaiksi” Nitro Cityjen tilalle (lenkkirattaat meillä on erikseen).

Lähtö meillä on tosiaan alkuviikosta, ja maanantain ollessa loppiainen olisi rattaat hankittava viimeistään tällä viikolla! :D

Toki vaihtoehtona on myös ostaa rattaat periltä, onko joku ostanut Amerikasta rattaita?

Ja onhan vaihtoehtona myös vuokrauskin, mutta toisaalta tuntuu turhalta laittaa rahaa vuokraan, kun omillekin olisi käyttöä.

Minkälaisia matkarattaita teillä on?

Onko kokemusta noista postauksen rattaista, tai onko suositella jotain muuta merkkiä tai mallia?

Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! 


—-

Joulukalenterin viimeisen arvonnan, jossa palkintona oli 100 euron arvoinen Pentik-tuotepaketti, voitti Minna! Onnea voittajalle, sinulle on lähetetty sähköpostia.