CROCSEJA TASARAHALLA & KUULUMISIA AMERIKASTA!

Heippa ihanat, pitkästä aikaa!

Selailin Crocsin alevalikoimaa, ja poimin kollaasiin omia suosikkejani. Kivaan hintaan lähtee nyt kenkiä juuri näille talvisille keleille, ja alevalikoimaa löytyy myös tulevaa kesää silmällä pitäen :)

 

Numeroa klikkaamalla löydät kengät Crocsin verkkokaupasta, 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Mahtavien aletarjousten lisäksi Crocsilla on tämän viikonlopun ajan huikeita tasarahatarjouksia! Alla olevat tasaraha-Crocsit löydät täältä. Tasarahatarjoukset ovat voimassa pe-ma.

En olekkaan aikaisemmin ehtinyt vielä postata meidän lomakuulumisista, mutta tässä pikaisesti vähän infoa missä mennään :)

Tiistaina lähdettiin lentelemään kohti ihmeellistä Amerikkaa, ja vähän kyllä jänskätti miten pieni lapsi jaksaa kaikki kolme lentoa mitkä meillä oli edessä. Lennot meni kuitenkin paremmin kuin osasin odottaakkaan, ensimmäinen lento lueskeltiin kirjoja ja liimailtiin tarroja, Lontoossa Heathrown family loungessa käytiin leikkimässä ja purkamassa energiaa ennen pitkää mannerten välistä lentoa.

Pitkällä lennolla katseltiin vähän lastenohjelmia, kunnes Veikko nukahti ja nukkui koko lennon!

Etukäteen olin miettinyt suostuuko lapsi enää kolmannelle lennolle, mutta toinen oli niin innoissaan ettei olisi malttanut odottaa koneeseen pääsyä… :D

Innoissaan katseli nousun ja käpertyi penkille nukkumaan.

Perille Orlandoon saavuttiin yöllä, ja kaikki reissusta väsyneinä odotettiin vain sänkyyn pääsyä. Olikin hauska ylläri kun kurvattiin asunnon pihaan, ettei saamamme ovikoodi toimi!

Onneksi mukana oli sata printtiä kaikesta mahdollisesta, joten nopsaa saatiin päivystysnumerosta yöllä kiinni mies, joka tuli päästämään meidät sisään :)

Ensimmäinen päivä meillä meni ihmetellässä näitä meidän lähikulmia, käytiin vähän ostamassa puhtaita vaatteita ja pesuvehkeitä matkalaukkujen jäätyä jonnekin matkan varrelle… Ihan ekana käytiin Veikon kanssa lelukaupassa, jossa heti törmättiin Pipsa Possu hyllyyn, joten ostospäätös  oli aikas nopsaa tehty ;)

Eilen suunnattiin läheiseen Premium Outletiin ostamaan vähän lisää vaatteita, eikä ohjelmassa ollut sen ihmeellisempää. Tällekään päivälle ei ole vielä isompia suunnitelmia, keräillään nyt vielä voimia edessä odottavaan urakkaan, kun aletaan kahlaamaan läpi teemapuistoja!

Palailen myöhemmin taas kuvien kera! Mukavaa viikonloppua!