MINI ZOOLOGIST

Selasin illalla sähköpostistani uusinta Mini Rodinin uutiskirjettä, kun silmiini osui tammikuussa saamani sneak peek kuvat! Miten tonttu olen voinut olla, kun tuo maili on mennyt ihan silmieni ohi… Kovasti lomatunnelmissa varmaankin. Tässä nämä kuvat nyt kuitenkin, vaikka monesta paikkaa näitä onkin voinut jo bongailla.

SS14 mallisto kantaa nimeä Mini Zoologist, ja mallistosta löytyvät norsut ja kirahvit sopivat kyllä meille kuin nappi silmään, sillä meillä eletään nyt jotain ihmeellistä safarihullaantumista :D 

Norsut ja kirahvit löytyvät meidän must have -listalta, enkä tiedä voinko vastustaa beigeä pandacollegeakaan. 

Mallisto julkaistaan tuttuun tapaan osissa, ja ensimmäiset saapuvat myyntiin perjantaina 7.2. Tällä kertaa en ole ensimmäisten joukossa nakuttamassa nettitilausta, sillä satun juuri tuona päivänä olemaan työreissussa enkä välttämättä ehdi koneelle, mutta toivotaan että näitä kuitenkin riittää kaikille halukkaille ;)

Alla vielä Mini Rodinin uutiskirjeestä ja nettikaupasta bongattuja kuvia pian myyntiin tulevista uutuuksista!

Miltäs Mini Zoologist -mallisto näyttää?