HYVÄ KIERTÄÄ JA MAKOISA YLLÄRI

Sain eilen postitse mukavan ja niin itseni näköisen paketin, oikean hyvänmielen lähetyksen :)

Paketista paljastui supersuloiset vaaleanpunaiset paperipillit ja muffinsivuuat, kaunis harmaa-valkoinen tiskirätti ja söpö kortti ihanalla tekstillä.

Pillit ja muffinsivuuat pääsivät heti koristamaan keittiötä kannuun ja lasipurkkiin, mutta uskon että ne pääsevät tositoimiin jo hyvinkin pian, sopivat nimittäin aikas hyvin pian koittavaan ystävänpäivään!

Paketin minulle lähetti aina niin ystävällinen Seija, Stella Vanilja blogista.

Blogeissa on kiertänyt Hyvä kiertää -haaste, jossa ideana on kiittää ja ilahduttaa yhtä tai useampaa blogin ahkeraa kommentoijaa pienellä yllätyslahjalla. Jos heillä on oma blogi, he voivat laittaa sitten jälleen hyvän kiertämään, ilahduttamalla oman bloginsa kommentoijia. Aikas ihana idea, vai mitä! :)

Ennen oman blogin aloittamista kommentoin muiden blogeja aika harvoin, jos ollenkaan. Kuitenkin oman blogin myötä oivalsin, miten mukavalta tuntuu niitä kommentteja saada, ja siksi olenkin koittanut jättää muiden blogeihin pienen viestin käynnistäni, edes hyvän päivän toivotukset jos muuta asiaa ei ole :) 

Monesti sitä hassusti ajattelee, että vain juuri ne kommentoineet lukijat ovat niitä ainoita lukijoita, vaikka tuolta blogin statistiikasta näenkin, että blogiini tullaan tuhansia kertoja viikottain.

Itse laitan nyt hyvän kiertämään eteenpäin kahdelle pitkäaikaiselle kommentoijalle, jotka ovat ilahduttaneet minua ihanilla kommenteillaan ihan blogin alkuajoista lähtien.

Emilia / Dream in Color

ja

Marianne N / Hopealusikka puussa

Laitatteko minulle sähköpostiin karkkipurkkiblogi @ gmail.com yhteystietonne, niin laitan pienet ylläripaketit postiin :)

Kiitos vielä Seijalle ihanasta muistamisesta ♡

Mukava ylläri odotti tänäänkin postissa, kun Cloetta ilahdutti pussillisella talven uutuuskarkkeja :)

Ajattelin säästää herkut viikonloppuun, mutta en vaan voinut millään vastustaa tuota Center toffee-levyä… Tai apinasuklaata, niinkuin meillä päin se tunnetaan ;) Tuota suklaatahan on aikaisemmin saanut nappisuklaana, ja joskus sitä mainostettiin telkkarissa mainoksella, jossa apina kaivoi Center-suklaanappirullan takintaskustaan neitokaiselle muistaakseni bussipysäkillä :D Siitä on jäänyt meille nimitys apinasuklaa, ja tuo suklaa on todellakin niin mun heikko kohta… 


Myös uutta TV-mixiä oli ihan pakko heti päästä maistamaan, ja tuommoinen pussi on kyllä haettava viikonlopulle, ihana sekoitus suklaata ja hedelmää!

Mukana tuli myös purkkaa, joten hyvällä omalla tunnolla voi namit puputtaa, kun lopuksi voi jauhaa xylitolpurkkaa hampaiden iloksi. 

Meillä on muuten nyt jonkin aikaa koitettu harjoitella purkan syöntiä pikkumiehen kanssa, mutta toistaiseksi usein kokeilu päättyy 2,5 veen hämmästyneeseen toteamukseen, ”Oho…” ja sitten näytetään napaa… ;) Joten jatketaan harjoituksia :D

Jokos olette ehtineet testailla näitä uutuusnameja?

Kiitos Seija ja Cloetta näistä ihanista päivänpiristyksistä!