VÄLIKAUDEN PARHAAT

Aivan ihania välikausivaatteita on ilmestynyt jo monelta merkiltä, eihän näistä oikein osaa edes valita!

Viime keväänä ja syksynä meillä oli Villervallan kaksiosainen asu ja Racoonin haalari. Ihania molemmat, mutta tänä vuonna ajattelin että kaksiosainen asu riittää. Varsinkin keväällä kaksiosainen asu oli meillä paljon enemmän käytössä, oli niin kätevää päivän lämmetessä nakata takki pois ja jatkaa leikkejä välikausihousut ja huppari päällä.

Reiman uutuuksista löytyy ihanan reippaita värejä, ja mallitkin ovat hauskat. Väreistä keltainen varsinkin olisi ihanan pirteä!

Reimat täältä

Polarn O. Pyretin keväästä löytyy myös ihanaa keltaista. Popia meillä ei ole koskaan ollut, mutta niin paljon sitä on laadustaan kehuttu, että tekisi melkein sen takia mieli ostaa ja testata.

Polarn O. Pyret täältä

Racoonilta löytyy aivan ihania hempeitä värejä, ja tietty tähtiä ja sydämiä. Meillä on kahtena vuotena ollut Racoonin välikausihaalari, ja tuo keskimmäinen haalari olisi aivan ihana jos olisi ihan pikkuiselle lapselle haalarin tarvetta.

Racoon täältä

Mutta päädynkö kuitenkin Moloon… Tuossa takissa kun on myöskin sitä ihanaa keltaista, mutta ei kuitenkaan liikaa. Siihen voisi yhdistää kivasti keltaiset asusteet, ja tuo tähtikin helmassa on kiva.