HELLO YELLOW (sis. arvontamuistus & alekoodi)

Olikos teillä mukava ystävänpäivä? 

Meillä sattui olemaan koko perheen yhteinen vapaapäivä, ja suunnitelmissa oli vain tehdä jotain superkivaa. Sattumoisin ystävänpäivästä tulikin lapsen hemmottelupäivä, joten jos Veikolta kysytään niin superkivaa takuulla oli!

Aloitettiin käymällä lelukaupassa (superkivasta ostoksesta lisää myöhemmin omassa postauksessaan), käytiin syömässä ja suunnattiin ihan ekaa kertaa HopLopiin! HopLop riehumisen jälkeen jälkkärikahvit juotiin lapsen toivomuksesta jätskibaarissa, joten herkkukiintiökin tuli siltä päivältä täyteen.

Tässä postauksessa kuitenkin ihan muusta superkivasta, nimittäin Veikon uusista pirteän keltaisista kumisaappaista, jotka saimme Crocsilta yhteistyön merkeissä.

Sen lisäksi, että kumisaappaat ovat suloiset kuin karkit (ja kurkatkaa ihmeessä myös muut ihanat karkkivärit!), ovat ne myös testivoittajat!

Ruotsalaisessa Testfaktan Bäst I Test:ssä vertailtiin mm. vanhenemisen vaikutusta materiaaliin ja pohjan tukevuutta. Mukana vertailussa oli mm. Polarn O. Pyret, Kavat ja Tretorn -merkin saappaita. Testitulokset pääset kurkkaamaan täältä ja artikkelin testistä voit lukea täältä.

Blogia pidempään seuranneet varmaan tietävät, että meillä fanitetaan Crocseja! Crocsit ovat käytössä ympäri vuoden, niin rennossa vapaa-ajan menossa kuin kaupungillakin, sillä valikoimaa löytyy nykyään varsin monipuolisesti. Sen lisäksi, että mallit ovat nykyään erittäin katseenkestäviä, merkissä kiehtoo sen uskomaton keveys ja mukavuus. 

On muuten myös parhaat sisäkengät, jos herra 2,5 veeltä kysytään… Tänään on nimittäin aamu aloitettu sujauttamalla kumpparit jalkaan ja ne jalassa onkin sitten istuttu katsomassa aamun lastenohjelmia ;)

Kuvattiin saappaat nyt keväisen kaupunkiasun kanssa, tarkoituksella jätin muun asun tummaksi niin hauskan pirteän keltaiset kumpparit pääsevät loistamaan!

Kumpparit sopivat kyllä kuin nakutettu myös lapsen tulevaan kevään välikausiasuun. Kyllä, päätöksiä on tehty ja postausta tulossa kun kaikki palaset on kasassa.

Käytiin ottamassa nämä kuvat eilen, samalla matkalla kun haettiin saappaat postista. Eipä tullut saksia nyt takintaskuun, ja siksi joissain kuvissa saattaa vilahdella se muovilenkki missä hintalappu tapaa roikkua… ;)

Vielä tänään sunnuntaina voimassa 20% alekoodi Crocsin verkkokauppaan.

Alennuksen saat koodilla KARKKI20

Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä kevään ihanuuksia sieltä löytyy!

HUOM! Alekoodin voimassaolo on päättynyt, mutta koodilla KARKKIPURKKI10 saat edelleen 10% alennuksen Crocsin verkkokaupasta!