JUTUSTELUA PULLAKAHVEILLA

Sain jokin aika sitten Marskulla on asiaa -blogin Marskulta hauskan haasteen, muutamia kysymyksiä siis joista jutustellaan tässä pullakahvien lomassa :)

Haaste menee näin:

Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme.

Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiin ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (copy/paste). Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin.


1. Mikä on sisustustyylisi?


Vähän romanttinen, ei kyllä enää niiin romanttinen mitä ennen. Ja värejä täytyy olla, vaikka pohjana vaalea onkin ihanan raikas. Ja värit pastellisia, ei kirkkaita.


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?


Vaikka muutosta on jo puoli vuotta, on täällä vielä tosi keskeneräistä. Siis ihan oikeasti keskeneräistä, kaikissa huoneissa ei ole vielä edes valaisimia! Sanotaan siis, että tähän mennessä on eniten panostettu lapsen huoneeseen ja olkkariin. Seuraavaksi työn alle pääsee makkari (jossa valaisimen virkaa toimittaa edelleen jonkinnäköinen katosta roikkuva remonttilamppu…)


3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?


Lapseen. Ainokainen, sopivasti hemmoteltu lapsi saa kukkaronnyörit heltymään tämän tästä. Eikä sillä, että lapsi osaisi vielä itse vaatia mitään, mutta äiti vaan keksii kaikkea tarpeellista ostettavaa, ja nämä ostokset tehdään ihan hyvällä omallatunnolla!


4. Mihin käytät paljon rahaa?


Hmmm… Varmaan omiin ja lapsen vaatteisiin, ruokaan ja kahvilat on meidän perheen heikkous, hauskaa ajanvietettä. Eihän niihin kahvilareissuihin nyt sinänsä paljon rahaa mene, mutta melko säännöllinen menoerä ne kuitenkin on ;)


5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?


Jos nyt pidetään tämä kahvittelu kepeissä merkeissä, niin sanotaan että aika huono onni olisi herätä ja huomata asuvansa pienessä kerrostaloasunnossa jossain isossa ydinkeskustassa. Ei yhtään meidän juttu! 


6. Mistä onnesta unelmoit?


Mulla on aina haaveita ja unelmia! Eikä se todellakaan tarkoita, että olisin elämääni tyytymätön tai kiittämätön, vaan rakastan vaan unelmoida asioista, ja myös toteuttaa niitä! Ja jos tässäkään nyt ei kovin syvälliseksi heittäydytä, niin useimmiten ne unelmat liittyvät matkusteluun, sisustamiseen ja vaatteisiin.


7. Missä asiassa olet tunnollisin?


En koskaan mene nukkumaan ilman, että olen putsannut meikit pois!


8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?


Hmmm… No mua ei kauheasti haittaa vaikka se vessanpöntön rengas olisikin joskus jätetty ylös, vaikka kivempi se tietty on oikealla paikallaan eli alhaalla.


9. Mikä on naisen paras ominaisuus?


Apua, varmaankin kyky tehdä sataa asiaa yhtä aikaa!


10. Mikä on miehen paras ominaisuus?


Hmmm… No ainakin yksi hyvä ja käytönnöllinen ominaisuus on innostua samoista sisustusideoista ja panna ne käytäntöön maalipensseliin tai tapettirullaan tarttumalla!

Kiitos Marskulle näistä pullakahveista! :)

Seuraavaksi haastan kahvikupposen ääreen

Pieni Onnenpesä
Valkoinen Soihtu
Stella Vanilja
Willa Fox
ja
Pieniä Askeleita

Onkos teillä ollut kiva viikonloppu? Mulla odottelee taas postauslistalla ainakin sata juttua, kun en ole viikonlopun aikana juuri koneelle ehtinyt, palaillaan siis ensi viikolla niihin! :)

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!