POMPIN POMPIN KURALÄTÄKÖSSÄ, ELI ÄITI UUSISSA KUMPPAREISSAAN

Kumisaappaat jalassa vesilätäköitä ei kierretä, vaan niistä tallustetaan läpi. Ja mielellään vähän pompitaankin, ihan pikkuisen edes. Ja kuralätäköissä nyt vasta hauska onkin pomppia!

Tänään ei vaan kuralätäköistä ollut tietoakaan, mutta onneksi aina voi silti pomppia.

Sitten voikin ihan hetkeksi pysähtyä että saadaan pari tarkkaakin otosta räpsittyä… Ja sitten taas jatketaan! :D

Sain Crocsilta itselleni uutuuskumpparit, Women’s Jaunt Shorty Boot kumisaappaat, ja voi apua mikä valinnan vaikeus meinasi iskeä väriä päättäessä! Aivan ihanat värivaihtoehdot, herkullisen karkkinen vadelmanpunainen, aurinkoinen keltainen ja ikisuosikkini navy. Toki mustallekin varmasti omat faninsa löytyvät. Koska kumppareiden väri ei nyt kuitenkaan maailman vakavin asia ole, sain lopulta tehtyä päätköksen vadelman ja keltaisen väliltä, ja keltaiseen päädyin. Onhan se taas kiva myös samistella lapsen kanssa! 

Mukavuuden ja uskomattoman keveyden lisäksi yksi iso syy miksi Crocsia fanitan, on juurikin värit. Miltä muulta kenkämerkiltä löytyy näin ihania värejä aikuisten kengistä? Herkkuvärit kun eivät tosiaankaan jää pelkästään kumppareihin, vaan ihania värejä löytyy myös muista malleista aina sandaaleista tennareihin. Ja mallejahan Crocsilta löytyy joka käyttötarkoitukseen, joten jos tämä ei vielä ollut tuttu juttu, niin suosittelen kurkkaamaan Crocsin verkkokauppaan!

Tykkään muuten kovasti tämän mallin normaalia matalammasta varresta, jolloin kumpparit ovat himpun verran tyylikkäämmät kuin korkeavartiset yksilöt, ja nämä jalassa kelpaa kipaista vaikka kaupassakin.

Tämä kumisaapasmalli on muuten niin uusi, että ainakaan viime viikoilla tätä ei vielä myymälöistä löytynyt, mutta verkkokaupan kautta uutuuskumppareita jo saa!

Muistuttelen vielä, että koodilla KARKKIPURKKI10 saa aina -10% alennuksen Crocsin verkkokaupasta!