MINI RODINI DROP 2, KARKKIPURKIN LEMPPARIT

Tänään tuli myyntiin Mini Rodinin Mini Zoologist-malliston toinen erä, ja pitihän nämä tietty heti kurkata!

Kollaasiin keräsin Babyshopin valikoimasta omia suosikkejani, mutta valikoimaa oli kyllä hurjan paljon enemmän, kantsii käydä kurkkaamassa! Tytöille oli aivan ihania uikkareita ja hellehattuja.

Meillä olisi tarvetta nyt lähinnä teepaidoille kesää varten, mutta vähän tuo malli mietityttää, ovatko nämäkin yhtä leveää mallia kuin ekan erän kirahviteeppari joka meiltä lähti palautukseen… Toivottavasti eivät, sillä miten ihania nuo ovatkaan! Ainakin Mini Zoologist- ja ananaspaidat on must have -listalla, mutta kyllä nuo tukaanit ja liskotkin pojan vaatekaappiin hyvin sopisivat.

Kollaasiin eksyi keltainen college, mutta vielä ihanampi oli samaa kuosia oleva huppari!

Pipoja ja lippiksiäkään ei koskaan voi olla liikaa, eihän? ;)

Niin ihania kuin ovatkin, niin tänään rodinien tilalle ostoskoriin klikkaantuikin muutamat lentoliput, hups! Täytyy siis hetki malttaa mieli, mutta nythän on sitten hyvin aikaa miettiä mitä tilataan :D