TINTTU-HATUN VOITTAJA & ALEKOODI, SEKÄ PARI KUVAA PIENESTÄ LOHIKÄÄRMEESTÄ

Veikko sai muutama päivä sitten Taikalinnasta ihanan paketin, josta löytyi suloinen lohikäärmejuliste, pieniä sisustustarroja, ihana trikoinen lohikäärme olohaalari sekä kuvissa näkyvät hauskat hatut (juliste ja olohaalari löytyvät alla olevasta kollaasista).

Vaikka paketin sisältö miellytti kovasti äitiäkin, niin itse paketin saaja oli kyllä ihan onnesta mykkyräisenä tutkiessaan uusia aarteita. Haalari piti pukea heti päähän, vihreä lohikäärmehattu päähän, ja sen jälkeen kuljettiin nelinkontin muristen pitkin taloa, lohikäärmettä esittäen :D

Meillä ei muuten ole lapsella ollut vielä koskaan mitään roolivaatteita, pitäisiköhän hankkia… :D

Vihreä hattu olikin pari seuraavaa vuorokautta kuin liimattuna pojan päässä, se on kelvannut niin ulkoiluun, kauppareissuille kuin nukkumiseenkin. Hattua kun ei missään nimessä saanut riisua nukkumaan mennessä. Toki äiti sen kävi päästä nappaamassa pois, kun uni oli tullut.

Sittemmin menoon on käynyt myös sininen lohikäärmehattu, mutta muita päähineitä ei meillä ole nyt muutamaan päivään näkynyt. Meidän kokemuksella sanoisin siis, että Tintun hassut hatut ovat ainakin kovasti lasten mieleen!

Yhteistyössä Taikalinnan kanssa järjestetyssä arvonnassa vapaavalintaisen Tinttu.com hatun voitti HeliAO, voittajaan on oltu yhteydessä sähköpostitse. Ensi viikolla jatketaan uudella mukavalla arvonnalla, joten pysykäähän kuulolla!

Ja nyt muistuttelen vielä, että 30.3 asti saatte Taikalinnasta 15% alennuksen koodilla: KARKKIPURKKI.