KEVÄTTÄ LAPSELLE, ELI MITÄ PUKEA ULKOILUUN

Jokos teillä alkaa olemaan kevään varustukset kunnossa?

Meillä ollaan aikas hyvällä mallilla, mutta jotain vielä uupuu. Hakusessa on ainakin ulkoiluun sopivat tennarit, ja ehkäpä siistimmille kaupunkikäyttöön tarkoitetuille tennareille löytyisi myös paikka kenkäkaapista.

Ulkoiluvaatteet kevääseen meiltä jo löytyy, mutta joka ulkoilun jälkeenhän ne ovat enemmän tai vähemmän ravassa, hiekassa tai muussa putsattavassa, joten toinen setti ei olisi pahitteeksi sekään.

Ja äitin ulkoiluvarustuksesta ei nyt edes puhuta, vaiheessa on… :D

Katsastin Lekmerin valikoimaa lapsen kevätulkoilu mielessä ja kollaasin alla näistä lisää.

1. Niken tennarit oli lapsella viime keväänäkin, ja paljon käyttöä niille tulikin, joten melko hyvä vaihtoehto, vaikkakin valkoinen on kyllä arka värinsä puolesta.

2. Tummansinisiä Converseja on nyt 2,5 vuotiaalla pojalla ollut jo kolme paria, ja tälle vuodelle ajattelinkin vaihteen vuoksi jotain muuta mallia ja ostin Amerikan matkalta tummansiniset varrettomat tarraconssit. Ihanat nekin, mutta silti nyt on mielessä myös nuo perinteiset varrelliset tennarit kaupunkimenoihin. Ne kun käyvät asuun kuin asuun ja ovathan nyt tietenkin ihan supersuloiset!

3. Ja sitten silmiini osui Niken AirMaxit, voi apua miten ihanat! Ehkä nämä on kuitenkin se must hankinta kevään ulkoiluun?

5. En oikein pidä lasten hahmovaatteista, ja hahmoja meillä taitaa löytyäkin lähinnä yövaatteista. Mutta arvaan kyllä, että tuommoiset änkkärilenkkarit olisivat kyllä lapsen itsensä mieleen.

8. Järkevä valinta ulkoilutennareiksi olisi tietenkin Gulliverin vedenpitävät lenkkarit, ja mustassa ei likakaan heti näkyisi…

4. ja 7. Nova Star -merkin vaatteita meillä ei ole vielä tainnut ollakaan, vaikka usein niitä on tullutkin silmäiltyä. Tummansininen verkkasetti olisi varmasti hyvä valinta lämpimille puistopäiville, ja auringon paahtaessa kuumasti voi verkkatakin heittää pois ja jatkaa leikkejä teepaitasillaan.

6. ja 9. Reiman ihanat takit raikkaissa väreissä, aikas hyvä ja varmasti laadukas vaihtoehto ulkoiluun.

11. ja 14. Didriksonia meillä ei myöskään koskaan ole ollut, mutta ainakin ulkonäkönsä puolesta nuo takit kyllä iskevät. Ja näissähän on tietty sekin etu, että äiti voi hankkia takin samalta merkiltä, ja taas mätsätään!

10, 12, 13 ja 15. Ihania ihania sadevaatteita Lindbergiltä! Päiväkodissahan lapset ulkoilevat säässä kuin säässä, mutta meillä ei päiväkodissa olla ja täällä kotona ollaan sen verran mukavuudenhaluisia, ettei ihan kaatosateella ulkoilla. Niinpä meillä ei oikeastaan ole näille tarvetta, mikä on harmi, sillä miten suloisia nuo sadehatut ovat! 

Tässäpä muutamia poimintoja Lekmerin vaate- ja kenkätarjonnasta, ja valikoimaahan on paljon paljon enemmän mitä nämä muutamat bongaukset kollaasissa.

Ennen Lekmerillä asiointia, kannattaa käydä kurkkaamassa CupoNation -sivustolla, josta löytyy alekuponkeja lukuisiin eri verkkokauppoihin, myös Lekmerille!